Veckans planer!

Hej måndag! Nu välkomnar jag sista veckan i November och snön vilket borde betyda att vintern officiellt är här. Nu måste man ju dessutom börja julpynta, kul! Imorse lämnade jag Nicolas på sitt nya dagis för första gången och fy det var inte roligt. Han grät och skrek så jag trodde han skulle kräkas. Kände mig som världens sämsta förälder och stod runt hörnet länge för jag kunde inte gå därifrån förrän han slutat gråta. Till slut slutade han och då begav jag mig, alldeles iskall hehe. Hoppas verkligen han vänjer sig med lämningarna snart. Veckans planer då? Förutom jobbet ska vi fortsätta föra fint i lägenheten. Jag ska köpa vit listfärg och träspackel och börja fixa till dem för de är nu målade i Stockholms vit och kontrasten mellan dem och kritvita väggar är inte snyggt kan jag berätta. På torsdag är det en festlig Black Friday hos Caroline på kvällen, så då ska jag ta tillfället i akt att klä upp mig lite och gå dit. I helgen är jag väldigt sugen på att måla Nicos rum men vi får se, kanske pausar lite...  Nu har jag precis ätit upp den goda frukosten ni ser ovan på Carotte som ligger precis nedanför kontoret. Ska upp och jobba nu! Ha en underbar dag, kram XX // Hello monday! Now I welcome the last week of November and the snow which should mean that the winter is officially here. Now we have to start Christmas decorations, fun! This morning, I left Nicolas on his new kindergarten for the first time and figured it was not fun. He cried and yelled so I thought he would be vomited. Feeling like the world's worst parent, stood around the corner for a long time, because I could not leave it until he stopped crying. In the end he ended up and then I started to call him hehe. Hopefully he will get used to the remnants soon. The plan of the week then? In addition to the job, we will continue to make some changes in the apartment. I will buy white paint and wood pellets and start fixing them because they are now painted in Stockholm's white and the contrast between them and chalky walls is not nice I can tell. On Thursday there is a festive Black Friday at Caroline in the evening, so I'll take this opportunity to get dressed up and go there. This weekend, I'm very crazy about painting Nico's rooms, but we'll see, maybe a little pausing ... Now I have just eaten up the good breakfast you see above at Carotte which is just below the office. Get up and work now! Hug XX //