Vigseln

Fotografering före eller efter vigseln? Här är för- och nackdelar

Är det bäst att planera in fotografen före vigseln eller efter? Bröllopstorgets medlemmar bjuder på kloka råd. Saxat ur forumet:

Fotografering Före Eller Efter Vigseln? Här är För Och Nackdelar

Är det bäst att planera in fotografen före vigseln eller efter? Bröllopstorgets medlemmar bjuder på kloka råd. Saxat ur forumet:

BrideToBe 84:
Vi ska ta kort innan vigseln när make-upen sitter som bäst 🙂 Men mycket beror på att våran vigsel är inte förrän halv fyra och efter det så vill nog gästerna inte vänta för länge på oss 😉
Om ni ska ha fotograferingen efter vigseln, tänk bara på att ni har nån slags underhållning för gästerna så att de inte står o väntar på er för fotograferingen tar ju ungefär nån timme, ibland mer.

Aniara4:
För oss var det ganska självklart att ha fotograferingen innan, inte bara för att gästerna skulle slippa vänta. Vi hade en relativt sen vigsel och hade mer tid före än efter, och så var man ju som vackrast direkt från frisören med sminket orubbat och håret på plats.
Ni som vill ha wow-effekten av att se varandra snyggare än vanligt, vi är flera som kan berätta att det ögonblicket när man ses är magiskt oavsett var och när det sker. Vi hade vår fotografering utanför hotellet vi skulle sova på, maken åkte dit i förväg med en väska och checkade in, och jag minns exakt hur han såg ut när han stod utanför entrén och väntade med min bukett i handen.

daniiel:
Vi valde att fotas efter vigseln och är jättenöjda med det!
Det berodde dels på ett par praktiska saker, som att vi hade vår vigsel redan kl.13 och det hade blivit lite väl stressigt att hinna fotas före tycker jag. Jag steg upp kl.7 och hade svårt att hinna i tid som det var. Jag hade inte velat stressa ännu mer eller stiga upp ännu tidigare.
Vi åkte med brudföljet och fotades med dom direkt efter vigseln, sedan fotades bara jag och maken tillsammans. Det var jätteskönt att ha vigseln avklarad, vi var så avslappnade och lyckliga 🙂 Inget smink som runnit och ingen frisyr som hade blivit ful. Det gick hur bra som helst 🙂

Mmmaria
Vi hade vår fotografering före vigseln och det ångrar jag inte. Det blev ett magiskt möte när jag kom ut och han stod och väntade på mig. Det var bara vi och fotografen istället för att ha alla gästers blickar på sig. Vi kunde ta det lugnt och sedan vänta på gästerna tillsammans. Efter vigseln och brudskålen hade vi lite släktfotografering i några minuter. Jag är glad att vi var klara med fotograferingen för efter vigseln ville jag bara mingla och prata med alla gästerna innan vi satte oss till bords. Sedan var det så att vi hade fotografering, vigsel och middag på samma ställe så det hade känts konstigt att åka iväg därifrån.

Powered by Labrador CMS