New books to read

THANK YOU ISABERG FÖRLAG Hej fina, underbara ni! Här hemma har vi sjukstuga deluxe. Det började med Milton i förra helgen, sedan fick pappan i huset det och nu jag. Dock verkar jag ha en lite lindrigare variant för att jag är åtminstone fortfarande på benen. Dessutom verkar det vara riktigt långdraget, Milton och sambon min är fortfarande sjuka. Hosta, snörvel, feber, huvudvärk. Usch!! Har ni sluppit vinterns influensa?! I fredags trodde jag att Milton var feberfri men tji fick jag, febern var tillbaka under eftermiddagen och att då få leveransen ovan på posten var guld värt. Vi har läst och tittat i varenda en av dem under helgen och det är verkligen så otroligt fina och väl genomtänka barnböcker. Tack snälla Isaberg Förlag, ni räddade våran annars tråkiga helg. Milton tycker helt klart bäst om böckerna med djur, medan jag totalt fastnade för sagoböckerna med alla figurer ifrån IDBYN. Så himla fina och färg glada bilder. Jag hade aldrig hört talas om Isaberg Förlag förrän jag fick förfrågan om samarbete, vilket jag idag är så glad över. Det finns en massa intressanta böcker på hemsidan (inte bara barnböcker) och jag kommer helt klart hålla mig uppdaterad hädanefter. Verkligen positivt överraskad! Kika gärna in sidan här >> LÄNK Jag hoppas att ni får en fantastiskt fin fortsatt bra söndag. Här hemma ska vi fortsätta att kurera oss och läsa böcker. Ledsen för hemsk uppdatering dem senaste dagarna men ni förstår nog varför. Bättre uppdatering utlovas så snart vi är på benen igen. Kram hjärtan. /Sofia