image

Tanten är badkruka!

Detta med att bada. Jag har med åren blivit en badkruka. Vaskar mig inte ens när svetten lackar,vilket sällan händer i Sverige förvisso. Utomlands händer det ofta att jag blir blöt,ja men det gör det. I Turkiet blev jag nästintill ett russin ett flertal gånger. Var riktigt trevligt. Använde badmadrassen lika flitigt som sängmadrassen. Konstigt att jag blev en torris på denna front då man badade med lycka när man var liten. Såfort isen smält var man redo med sin badkostymett. Så är även mina barn. Herregud så dom badar. Igår värmde vi upp med poolbad för att sedan ta Mälaren med storm. Badäventyret slutade med att även JAG kastade mig i vid 22-snåret. Inte klokt. Var en badkruka hela dagen för att sedan göra debut på kvällen. Mycket märkligt men jag måste erkänna att jag tyckte det var väldigt trevligt att bli blöt. Så trevligt att jag såg framemot att bada idag. Men idag har det regnar framförallt har jag fått ryggskott. Summan av kardemumman är helt enkelt att tanten ska nog fortsätta att vara badkruka. Blir nog bäst så helt enkelt. image image image image image

Tillbakakaka!

Japp, nu är jag hemma! Tillbaka i min soffa och med mitt snabbkaffe i min hand. Jag älskar snabbkaffe! Mina avkommor sover och jag kollar på Nyhetsmorgon.

Igår landade jag och hade världens sötaste lilla välkomns  kommitté. I guldklänning, halsband och blombukett. Fick världens kram,så jäkla underbart! Åt italienskt och sen började vardagen rätt direkt. Handlade mat hem, smågodis och tvättade. Somnade med två små troll i min famn. Haft det hela jäkla magiskt i Hongkong men så skönt att vara hemma.

Hur förgyller vi nu denna sommar med barn med väldigt mkt spring i benen..?!!

Presenter till en liten tjej som är även hon tokig i Frost. Hon sjunger "Let IT go" på mandarin. Variation förnöjer.

Presenter till en liten tjej som är även hon tokig i Frost. Hon sjunger ”Let IT go” på mandarin. Variation förnöjer. 

Här har jag tydligen tappat det helt. En synt?! Hur tänkte jag?!

Här har jag tydligen tappat det helt. En synt?! Hur tänkte jag?! Mingus fick en radiostyrd Porsche. Så nöjd. Mamman likaså. Den är liksom TYST. 

Värl

Världens sötaste välkomns kommitté. Hjärtegull. Nu ska jag ta vara på att det är världens härligaste sommardag o att jag kan hänga med avkommor. Puss på ER…

image

Snart hemma!

snart ska denna Donna få åka hem till sina avkommor. Som jag längtar..

snart ska denna Donna få åka hem till sina avkommor. Som jag längtar.. 

Fått gosa med underbara Cleo. 10månader. Finns inget bättre än en glad liten bebis. Underbart.

Fått gosa med underbara Cleo. 10månader. Finns inget bättre än en glad liten bebis. Underbart. 

Här är cleos underbara mamma Jacqueline. Hon jobbar och bor i Hongkong. Vi har känt varandra sen vi var 10år. Lycka att få hänga lite med henne.

Här är cleos underbara mamma Jacqueline. Hon jobbar och bor i Hongkong. Vi har känt varandra sen vi var 10år. Lycka att få hänga lite med henne. 

Att få äta något annat än asiatiskt det är också en annan slags lycka ska jag säga er. När man knatat runt på gator och torg och ätit "streetfood" är det en mage-njutning att få lite ost i sin trut.  Nu ska tanten sova! Puss och godnatt!

Att få äta något annat än asiatiskt det är också en annan slags lycka ska jag säga er. När man knatat runt på gator och torg och ätit ”streetfood” är det en mage-njutning att få lite ost i sin trut.
Nu ska tanten sova! Puss och godnatt!

image

Så bortskämda!

Vilken jäkla stad! HongKong är fan GRYMT. Haft så jäkla kul dessa dagar men herregud vad jag saknar mina barn. Vill gråta typ! Gråter kanske en skvätt. Jag har aldrig varit igår Marley mer än 3dagar och hon är snart 4år.

Kan säga att det är lite annulunda här. I Hongkong är mamman hemma 10veckor och sen börjar hon jobba. Barnet är antingen hos sin mormor/släkting eller barnflicka. Många har det här. Går hemifrån 07 och kommer hem vid 19 på kvällen. Man kan säga vi är väldigt bortskämda i Sverige. Tänk att vi har möjligheten att vara hemma i 1.5 år med våra barnimage OCH få betalt för det. Dom bara skrattar när jag säger det..

Imorgon åker jag hem till dom som betyder mest på jorden för mig! Herregud så jag saknar dom. Gör ONT i hela kroppen .  image

Fått en drös med bilder på Marely av hennes pappa..

Fått en drös med bilder på Marely av hennes pappa.. Här vankas det biokväll med lite vänner och bekanta. Gullrumpa! ❤️ 


 

 

Komage!

Ändå rätt bra jobb-tempo. Vi kör 06-20 här i Hongkong. Men det gör faktiskt ingenting för det här är lika kul som Rocky & Drago. Inte klokt så KUL. Helt fantastiskt team,miljo och så himla skönt med lite sol. Jag har en person som går bakom mig med fläkt och en ger mig dryck. Inte klokt sån jäkla lyx. Idag har vi lämnat MTR-stationen lite för att flanera runt på gator och torg. Äta lite gott från stånden osv. Ja ni vet det man verkligen vill göra utomlands. Igår serverades det kycklingfötter och idag blev det både komage och inälvor. Ja man tackar och bockar..  Äter knappt kött så det blev inte så mycket av det för mig!

Nyduschad ligger jag nu i min stora härliga hotellsäng och ska inte position. Blir inte så många bilder idag. Uppladdningen är inte på sitt bästa humör. Puss och godnatt.. imageimage

Så jävla äckligt!

Första inspelningsdagen avklarad. Herregud vilken dag! Är ju lite jetlaggad o svårt med att knyta locken. Så jag hade 4timmar innanför västen när jag började min arbetsdag klockan 06. Man känner sig så stark då.

Lite sminkning. Man äskar att ha smink i 35graders värme. Det känns likom fräscht på något oförklarligt sätt.

Lite sminkning. Man äskar att ha smink i 35graders värme. Det känns likom fräscht på något oförklarligt sätt.

Känns ändå rätt modernt att få Sina kläder strykna. Framförallt när man har stryksvårighete

Känns ändå rätt modernt att få
Sina kläder strykna. Framförallt när man har stryksvårigheter.

Jag och min matguide. Jäkla matglad och trevlig Karl.

Jag och min matguide. Jäkla matglad och trevlig kille. Se så jäkla glad jag är da. Inte klokt nånstans faktiskt. 

Ansiktsmask på tåget tycker jag inte alls på något sätt känns märkvärdigt?! Borde vara en självklarhet.

Ansiktsmask på tåget tycker jag inte alls på något sätt känns märkvärdigt?! Borde vara en självklarhet. 

Så sinnesjukt skönt

Så sinnesjukt skönt aldrig nånsin tyckt d var så skönt som IDAG. Under några sekunder kunda mitt svettiga lilla fejs få känna kyla och jag vila mig lite. 

Ok, här är han igen min guide. KERIC. Detta är hans bästa rätt. Oklart om man ska skratta eller gråta?!! Man kan liksom inte ÄLSKA kycklingfötter. Känns orimligt. Värst av allt. Detta var en AV mina

Ok, här är han igen min guide. KERIC. Detta är hans bästa rätt. Oklart om man ska skratta eller gråta?!! Man kan liksom inte ÄLSKA kycklingfötter. Känns orimligt. Värst av allt. Detta var en AV mina utmaningar. Åt jag eller inte?! Kan man fråga sig?!! Nej nu måste jAg sova. GodNatt… 

 

 

T

HongKong

Lite frånvaro på bloggen men jag har färdats långt och lider av kraftig jetlag,eller nånting åt det hållet.. Hur som haver, jag är i Hongkong för att spela in en matresa. Jag ska äta gott (råder lite oklarheter) i 3dagar och detta skall filmas. Ett bättre jobb helt klart på den punkten råder det inga som helst oklarheter.

Här började min o Loppans resa. Första klass! Man tackar!

Här började min o Loppans resa. Första klass! Man tackar!

Jädrans vad trevligt! 3rätters på riktigt porslin, ostar och annat trevligt serverat på silverfat. Kan tänka mig att flytta in. Helt klart!

Jädrans vad trevligt! 3rätters på riktigt porslin, ostar och annat trevligt serverat på silverfat. Kan tänka mig att flytta in. Helt klart! 

Som sagt trevligt var ordet och ALDRIG har en resa gått så fort. Otrevligt fort.

Som sagt trevligt var ordet och ALDRIG har en resa gått så fort. Otrevligt fort. 

Efter landning har jag ätit  oerhört gott, haft manusläsning,provat kläder, varit på stan,legat vid poolen och sovit i en säng SJÄLV. Sjukt ovant utan mina avkommor. Gick typ inte!

Efter landning har jag ätit oerhört gott, haft manusläsning,provat kläder, varit på stan,legat vid poolen, åkt tunnelbana och sovit i en säng SJÄLV. Sjukt ovant utan mina avkommor. Gick typ inte!

Imorgon ska jag fylla min mage med bl.a. Annat detta. Hade chansen idag till lunch men avstod man äter ju helst fötter framför kameran. Inte sant! Nu ska jag hitta något att äta så jag kan sova. Börjar 06 (00:00)  Hejdå från Hongkong.

Imorgon ska jag fylla min mage med bl.a. Annat detta. Hade chansen idag till lunch men avstod man äter ju helst fötter framför kameran. Inte sant! Ni blir mäkta avundsjuka va?!! Bara vattnas i käften efter lite tassar. Herregud vad gott d skall Bli. Nu ska jag hitta något att äta så jag kan sova. Börjar 06 (00:00)
Hejdå från Hongkong. 

image

image image

 

FriZzzzz!

Man drar ju snart va till Hongkong. Ska jobba lite men ändå. Hur jäkla härligt?!! Har aldrig varit där så jag känner mig sjukt redo. Hade varit rätt startklar oavsett. När man ska åka iväg på långresa känns det viktigt att håret får sitt. Mitt frizziga KATASTROF torra barr var lika redo att träffa Katta idag som jag är på att åka till Hongkong. Tog med mig avkommorna till CREATIVE

Såhär såg barret ut när jag gjorde entré. Rätt hälsosamt hår om man ändå tänker efter. Inte alls torrt på något sätt..

Såhär såg barret ut när jag gjorde entré. Rätt hälsosamt hår om man ändå tänker efter. Inte alls torrt på något sätt.. 

Hur skönt?!  En av dom bättre positionerna. Jäkla angenämt med massage i pallet. En liten sötnöt som hjälpte till med vaskningen som grädde på moset.

Hur skönt?! En av dom bättre positionerna. Jäkla angenämt med massage i pallet. En liten sötnöt som hjälpte till med vaskningen som grädde på moset. 

Lite lätt uttråkade avkommorna. Har all förståelse för det. Imorgon tar jag dom till mitt manikyrställe som plåster på såren.

Lite lätt uttråkade avkommorna. Har all förståelse för det. Imorgon tar jag dom till mitt manikyrställe som plåster på såren. 

Viktigt att även små söta hjärtan får sitt bar fixade också. Inte bara mamman skall ha sitt.

Viktigt att även små söta hjärtan får sitt bar fixade också. Inte bara mamman skall ha sitt.

Sån lycka att äntligen få sina små "streck". Ni anar inte.

Sån lycka att äntligen få sina små ”streck”. Ni anar inte. 

Titta så himla glada vi är da över våra fina frisyrer. Äntligen lite blankt hår på skallen.

Titta så himla glada vi är da över våra fina frisyrer. Äntligen lite blankt hår på skallen. 

Japp, nu va man människa igen! Rekommenderar varmt att gå till CREATIVE om håret skall fixas. Det blir så himla bra då.

Japp, nu va man människa igen! Rekommenderar varmt att gå till CREATIVE om håret skall fixas. Det blir så himla bra då.

 

Njöt lite EXTRA idag!

Man ba nu lägger jag upp lite bilder från mig dag o så gjorde jag det..

Valde mitt lunchsällskap med sån jäkla omsorg.. Världens bästa Parisare..

Valde mitt lunchsällskap med sån jäkla omsorg.. Världens bästa Parisare.. 

Ansträngde mig och var nyttig. Tog larre till lunch.. Den var god men det fattas alltid SÅS. Ge mig sås! Massa SÅS!

Ansträngde mig och var nyttig. Tog larre till lunch.. Den var god men det fattas alltid SÅS. Ge mig sås! Massa SÅS! 

Vi BA åt nyttigt och babblade på om ALLT och absolut ingenting. Tittade på folk. Mumsade mer mat. Pratade mer om livet. Tog en kaffe för att sen gå skilda vägar. Förbannat trist!

Vi BA åt nyttigt och babblade på om ALLT och absolut ingenting. Tittade på folk. Mumsade mer mat. Pratade mer om livet. Tog en kaffe för att sen gå skilda vägar. Förbannat trist! 

Tog en långpromenad hem för att möta upp familj för att dra till MOR. Vi åt sushi. Nu får det bannemig vare nog med råfirre.

Tog en långpromenad hem för att möta upp familj för att dra till MOR. Vi åt sushi. Nu får det bannemig vare nog med råfirre. 

Lekte hårfrisörska med denna lilla ljuvliga filur. Enligt expertis skulle jag ha rosa hår. Det får kanske bli så?!

Lekte hårfrisörska med denna lilla ljuvliga filur. Enligt expertis skulle jag ha rosa hår. Det får kanske bli så?! 

Lirade basketboll med en stilig herre i en blommigsoffa. Rätt värt ändå!

Lirade basketboll med en stilig herre i en blommigsoffa. Rätt värt ändå! 

Bara allmänt gosade sönder mig med en liten som börjar bli STOR. Jag hinner inte med.

Bara allmänt gosade sönder mig med en liten som börjar bli STOR. Jag hinner inte med. 

Väl hemma har vi nån slags gos-buffé uppdukat där inget utesluter det andra. Vilket är det enda rätta! Tycker om livet idag. Ibland gör man det lite extra. Nu skall det njutas socialmediafritt. Puss!

Väl hemma har vi nån slags gos-buffé uppdukat där inget utesluter det andra. Vilket är det enda rätta! Tycker om livet idag. Ibland gör man det lite extra. Nu skall det njutas socialmediafritt. Puss!

 

Älskar vädret!

Bra jäkla väder ändå. Oerhört stabilt. Hitochdit och väldigt upponer. Lunchade i solen dock storm men ändå, var inlindad i filt medan jag smaskade i mig stans bästa sushi. Flanerade vidare och var tvungen att ta skydd på ett café. Regnskyddet kostade mig två koppar kaffe, en smoothie och en blåbärspaj. En bättre eftermiddag spenderades med Mingus pappa Magnus.

Tog en bio i Kista Centrum. Ni hör ju själva regnet stod Mig dyrt. Men nu förstår ni är det jag som är barnsligt förtjust i animerat och popcorn. Åkte hem för att äta med Marleys pappa som sedan var vänlig att sätta upp rullgardiner. Nu kan vi sova utan ögonbindel. Man tackar.

Ligger för tillfället och känner mig sjuk. Ska jag bli sjuk eller är det en klassiker-sömnbrist som drabbat mig. Lika oklart som vädret men imorgon blir jag varse. Spännande! Vore angenämt med te och scones men det verkar vara som det inte blir något med det. Varken jag eller nån annan känner sig manade att göra. Aja. Vi tar o sover. Sov Gott! Puss!
image image image image