Ett café för Daisy!

Hänger mest med denna lilla donna om dagarna. Liksom hon o jag för hela slanten. Vi är mest ute eller hemma, inte så många ställen som man får ta med sig hund på. Tydligen inte alls populärt. Har blivit varse om att man få ha Daisy i Kista-Galleria om det börjar dra i köptarmen.  Vore bra om det inte drog så mkt där just denna månad. Idag efter jag varit och hälsat på min Stora Donna (mormor) så åkte jag till jarlaplan där lämpligt nog Jarla Café ligger, nu till poängen. DÄR MINA DAMER OCH HERRAR får man ha HUNDAR. Perfekt ju! Där avnjöt jag grillat levainbröd med chevreost,Parma och rödbetor sköljde ner festen med en Cola medan Daisy gnagde på ett ben. Hundmat,ben och hundgodis stod Jarla för. Hur trevligt?!! Fantastiskt om ni frågar mig. Så nu äntligen vet jag och Daisy vart vi ska gå när andan faller på. Så trevligt! Så jag snackar alltså Jarla Café där det både finns smarriga bakverk till ett gott glas vin att mysa sig med. SUCCÉ! Jarla Café Birger Jarlsgatan 76