LivetsLiv!

Jaha, såhar ett HELT år passerat i våra liv. Tänk så olika våra liv är.  Vissa är fullproppade med guld och silver i käften andra springer för sina liv. Livets lotteri. Kanske det äckligaste jag vet. Att människor sitter med sånt kolossalt överflöd och andra har ingenting, inte ens en familj som kan kännas självklart. Finns inga självklarheter. Att vi konsumerade för typ 77 miljarder i julatteraljer är ju fullständigt sinnessjukt. Samma lika varje år!  Julen är tyvärr inte mitt bästa, jag hade önskat att jag kunde omfamna julen på mer behagligt sätt men tyvärr inte. Julen påminner mig om att det finns så många olyckliga människor. Slagsmål och fylla framför barn och mycket annat olyckligt. Usch! Hoppas att ni alla har haft en skön och mysig jul. Där man har  chans att umgås med dom man älskar mest. Det är julen för mig och det som spelar mest roll.  Och IDAG är det NYÅRSAFTON. OMG! Den dagen där prestationsångesten är ett faktum och sprider sig som en tjock dimma över stan.  Champagnen ställs på kylning, alla glitterburkar töms, oändligt vackra dukningar pryder långbord, ljusen tänds, löjrommen tindrar på den rostade brödbiten och inte en oxfilébit så långt ögat kan nå i diskarna.  NU JÄKLAR SKALL DET NYA ÅRET FIRAS IN. Vi ska önska att det nya året blir så mycket bättre och lova att vi ska börja använda träningskortet BLA,BLA Mitt år började som ett jävla skitår men tog en rejäl vändning innan sommaren. Mitt är har blivit fyllt med så många djupa dalar och höga toppar. Blivit berikat med allt. Allt från att inte ha ett jäkla öre till att ända kunna betala hyran. Jag har flyttat, jag har varit glad och ledsen, jag har fått känna på cancer på nära håll, älskat,skrattat OCH,Jag har haft möjligheten att jobba väldigt mycket med BARA roliga saker. Så innerligt tacksam! Ytligheter men ändå viktigt. SVINVIKIGT! Det gör mig till en mycket bättre människa ju.  Men det allraallra viktigaste är att mina barn är friska, dom jag älskar är friska och att min mamma övervann cancern. Inget annat spelar nån roll. För vem är jag utan dom. Ingenting.  Jag hoppas att alla får världens bästa år! Att vi inte överkonsumerar,ägnar tankar åt dom som har det värre än oss, att vi är tacksamma för det vi har och inte tar nånting för givet. Det är viktigare än att börja träna och sluta äta smågodis.  Puss på er mina lärkor!  Gott Nytt År, nu firar vi in ett nytt lärorikt år.  världens finaste son-MINGUS! Älskar dig.  Fått nya underbara vänner. Tack Martin för Du kom in i mitt liv på nytt..  Tacksam för att ha en sån underbar dotter. Två fantastiska pappor till mina barn.  Tackam över att jag har så fina vänner. Utan er är jag ingenting. Puss!