Lyxigaste på jorden!

Det är ju förträffligt trevligt med ledighet på nästan alla sätt och vis... Kan tycka att det kan bli lite svårt med att aktivera don små liven. Lite kostsamt också.  När man marinerat sig i lekland är det rätt angenämt att dagis (förlåt rättare sagt förskolan) rätt trevligt när rutinerna börjar komma till rätta också. Att vända på dygnet hör ju lite också.  Detta får mina tankar till hur jäkla underbart dagis är. Hur fantastiska människor som jobbar där. Marley har världens bästa dagis. Mingus har även gått där,likaså min syster. Ändå bra betyg.  Det bästa betyget är att Marley längtar till dagis. Vilket gör mig väldigt lycklig och trygg för att min lilla prinsessa tillbringar ju värdigt mycket tid där när mamma och pappa jobbar...  Att dessa underbara människor tröstar mitt barn när hen är ledsna,torkar deras tårar, får dom att skratta, leker , får dom att känna sig uppskattade, sedda, men även torkar snoriga näsor och byter blöjor ja detta lyfter jag på hatten för.  Mitt hjärta blir varmt av att veta mitt barn har en trygg famn att sitta i  när jag inte är där. Så jag är helt överlycklig Marley har världens bästa dagis med världens bästa tjejer och killar som gör Marleys dagar KULIGASTE man kan tänka sig och mamma kan  vara lugn och trygg på dagarna. Tacksam!  Men tyvärr får Marley hänga med mig några dagar till för jag älskar denna ledig tid med mina barn särskilt när jag jobbat så mkt en längre tid.  Så en liten stund till hänger vi på lekland, rullar runt i snön, går på bio och gosar i soffan. För det är sån jäkla megalyx att kunna hänga med sina barn och inte behöva jobba (på en liten stund).