Mättat mina sinnen!

Tog mig ut i Vargavintern för att möta upp min mor och ta museum med storm. Jag och Marley höll på att få kallbrand men det var det såklart värt.  Vackra prinssessklänningar och prinskreationer som heter duga fick vårt öga bemöta en torsdageftermiddagen. När vi blivit mätta på pappersmirakel (kostymetter gjorda av papper) så gled vi ner på lätta och hala fötter på café. Man måste nog alltid ta café efter museum. Mamma tog wienerbröd, Marley cocosboll och jag festade loss på den godaste laxhistorian jag nånsin haft på besök i min mun. Grattis!  avslutade min munfest på Babette med min bedårande vän Minna. Vi drack rödvin för att värma upp våra kylda kroppar och sen svalde ner fiskar och mackor med förtäfflig ost och marinerade grönsaker som topping. Vilken jäkla fest jag haft det idag för alla mina sinnen. Livets liv!  PUSS!