Så här gör jag!

Typ det bästa jag vet när barnen somnat är att ta ett bad. Det känns så himla lyxigt tycker jag. Extra lyxigt som idag när jag spenderade kvällen i snöstorm då Mingus hade fotbollsträning. Så när barnen somnat som stockar tassade jag nerför trappen för att gotta mig i mitt enkla lilla spa.  Tvättar håret gör jag när det är smutsigt. Ligger inne på oerhört torrt hår så det behöver inte bli så ofta. Tvättar gör jag med Redken.  En gång i veckan festar jag loss på Olaplex och två ggr i veckan (cirkus) har jag inpackning. Det fick bli en budget inpackning såhär efter jul. Men jag tycker det får duga liksom.  försöker skrubba mig en gång i veckan. Tycker det är rätt angenämt på något sätt. Känns friskt,man får igång blodcirkulationen och man känner sig sådär extra REN. Som sagt jag försöker EN GÅNG I VECKAN att skrubba mig men jag försöker mkt annat också. Denna skrubb är från Kiehls. Trevlig pjäs!  I mitt ansikte använder jag ENBART Filorga. En gång i veckan skrubbar jag mig med En gommage-skrubb som har en sk tuggummi-effekt efter namnet. Tar bort döda hudceller och fina linjer (sägs det) Jag brukar ta extra noggrant runt ögon (OBS! Inte för nära) runt munnen och där fina linjera, kråksparkar och annat trevligt kan dyka upp.  Min dagliga rutin:  Kväll: olja som tar bort sminket. Rengörings mjölk (det föredrar jag då jag är torris) ansiktsvatten (glöm inte att använda det,det återställer PH-värdet som man rubbar men bl.a. Vatten och tar bort smuts som man kanske missat i tvätten. Serum. Jag använder den från Filorga som ger mest fukt. ÄLSKAR FUKT!  Avslutar med ansiktskräm. Även den med fukt.  Underskatta inte fukten. Även ni som tycker ni har fet hy kan ha fukt. Får huden för lite börjar den producera egen fukt och det är FETT.  Vilket vi inte vill ha!!! Nej tack!Morgonrutin: på morgonkvisten sköljer jag mig enbart med vatten och tar på serum och kräm.  ANSIKTSMASK. En till två ggr i veckan. Nu på vintern kör jag två.  Asså om jag kommer ihåg och har tid. Goals! KRÄMEN FRÅN FILORGA. Krämernas kräm!  Tar jag kvällsbad smörjer jag alltid in mig i olja. Älskar! Ska jag ha lite tightare kläder vi snackar typ jeans på får det bli kräm annars blir det sån jäkla kladdfest vilket man inte vill ha. Oljan är från Body shop och krämen Filorga. DET ULTIMATA FÖR TORRIS TASSAR... Brukar använda till fötterna också.  Så viktigt  att använda bra produkter, kort och gott ta hand om er hy. Använd bra produkter som passar din hy. SMÖRJ ALLTID IN DIG I 50. Solen är typ det bästa jag vet men absolut ingen höjdare för huden. Fötterna gör jag när jag orkar men jag gör dom själv. Rätt enkelt o du spar pengar. Naglarna gör jag i Solna centrum. Sjukt snabba och billiga. Går sällan på ansiktsbehandlingar för jag inte har råd nummer ett men också för jag kan göra så mycket hemma själv o så är det mycket mysigare också. Ett varmt bad, tända ljus och ett glas rött. Jäkla genidrag. Livet när det levererar! Puss och SNUSK!