Bästa drinken för att undvika förkylning

Jag tror nog ingen tycker om att bli förkyld... Allra minst min man. Han får liksom en ännu värre förkylning än oss andra..=)  Därför trycker jag i honom, mig och barnen denna superdrink varannan dag nu för att hålla oss friska. Ingen garanti med det fast chanserna ökar ju ändå tänker jag.. ;)  Sen om förkylningen väl kommer har jag ju min stora utmaning... Att hålla mig borta från de där dåliga nässprayet... Men bannemej! Tack vare Renässans går det lättare! Tror det kan vara halva grejen bara psykologiskt att man vill puffa in något där i nosen.. =) När barnen var små använde jag Renässans näsdroppar till dem. Vet inte varför jag slutade ge dem Renässans och gick över till andra märken. Fördelen med Renässans är ju att det är rena produkter utan tillsatser och de är inte beroendeframkallande. Eftersom jag själv varit nässpraysberoende så vet jag hur lätt det är att bli beroende av nässpray. Nu använder både jag och barnen Renässans nässpray. Min 4-åring får fortfarande naturell spray och resten av familjen använder Renässans plus när vi blir förkylda. Samma som jag använde för att bli av med mitt nässpraysberoende. Klockrent! Läs mer om barn å förkylningar HÄR. Ingefära- och gurkmejdrink! I den österländska metoden tror man på idén om att äta ingefära när man är frisk. Det hettar och när man är sjuk ska man kyla ner. Men resten av året- tryck i dig bara! =) Även gurkmeja. Färsk gurkmeja helst! Den kan motverka inflammation. Bra för dig som kan få ont i lederna och en är en riktigt bra antioxidant. Därmed väldigt bra för immunförsvaret.  Mixa mango, riv ner färsk gurkmeja, färsk ingefära, sojamjölk , banan och lite bipollen. Mums! OCH nyttigt! =) Denna använder jag till lilleman när han är snuvig. Han är för skön för han skrattar när han får det... =) Han säger att det kittlas i näsan... =) Det släpper sen och jag kan snyta honom ordentligt. I samarbete med Renässans .