Champagnefrukost, hunk och puderrosa byxor

Igår fyllde mannen i mitt liv 43 år. Alltså nu är ni så less på att jag skriver om honom.. Men han är bara så fantastisk människa. Han är driven entreprenör och framgångsrik företagare samtidigt som han gör allt för sin familj och har ett hjärta av guld.Om jag ringer honom- svarar han alltid. Alltid. Oavsett om han sitter på middag på slottet ( ja det har hänt.. =) ) Jag är alltid hans prio. Sedan ringer jag ju inte för att fråga vad vi ska äta till middag utan har då något väsentligt att undra.. En ömsesidig respekt. Sedan har han alltid tid över till sina barn. Varje kväll pussar han dem en extra godnattpuss efter att de somnat och vi ska gå till sängs. Även om han legat brevid och läst en bok timman innan.. =) Tror ingen någonsin kunnat säga ett ont ord om karln... Om någon gjort det är det bara av ren avundsjuka och lögn. Då känner man inte min man. Han är helt igenom övergod. Rakt igenom god människa. Om ni bara visste hälften av allt han gjort för människor runt honom och människor han inte känner men ändå behövt hans hjälp... Han är en HJÄLTE!Igår önskade han sig champagnefrukost med löjromstoast. Såklart han skulle få!!  Som ni vet är han magisk i köket så att överlåta detta på mig vad en smula nervöst helt klart.. =) Men jag hade planerat väl och gick upp extra tidigt för att damma av silverbrickan och få till den ultimata frullen.. =) Alla gillar vi olika.. Jag ville ha en balja kaffe och havrepannkakor =) Från oss tre fick han en cykel! Som vi slet för att få upp den på vinden dagen innan tills vi kunde böka ner den igen på morgonen. Barnen slet verkligen.. =)Kvällen fick han styra upp maten. Oj som han styrde upp maten. SÅ himmelens gott! Vi firade bara med min familj och barnen denna gång. Litet, urmysigt och massa skratt som alltid! Älskar dem alla . Så mycket.Tack Hunken för att jag får vara din. Du är magisk. På så många vis. Din Ia Viktigt at smörsteka toasten och undvika kanter.. =) Hunken in action. Jag hann inte baka tårta... Då passar det bra att ha Årets Konditori i Vara.. =) Jordgubbstårta från Nordpolen.  Här sitter jag alldeles naturligt och rufsar i håret... =)=) Invigde mina nya ljuvliga puderrosa byxor från Wakakuu.