En drömdag som blev sann!

Alltså jag studsade upp med ett stort leende imorse! Promenerade några km innan jag fick feeling att testa knäna som varit inflammerade några veckor. Det gick helt okej... Knäna är inte helt bra men hjälp så jag saknat löpningen!! Himmel vilken känsla det är att få flåsa, känna marken lyfta mellan stegen och få pulsen att slå... Sedan dukade jag fram mysfrukost till mina små och var klar med en hel dags bestyr innan resten vaknade:) Så spänd tjej imorse..:) Hon var som en studsboll:) Så hon fick på sig sin fina outfit hon valde själv i en liten butik när vi var i Rom. Jag lockade och satte upp hennes hår precis som hon själv ville. Sen skuttade hon iväg till skolan. Väl i kyrkan efter några morgontimmars icke godkänd stressnivå började mina tårar så fort jag såg senna levnadsglada ljuvliga flicka! Hon lyser! Hon bara strålar av lycka hela hon! Så tycker jag iaf....:)Sedan tog vi tårta från Esti och åkte hem till sjuka lilla farmor hennes och firade skolårets slut. Jag köpte ett halsband till henne med texten Dreams . Jag tittade henne i ögonen och sa-"Stella lyssna nu. Detta halsband ska påminna dig om att du kan nå precis vilka drömmar du vill och låt inget eller ingen någonsin stoppa dig. Du kan bli vad du vill". Hon log och gav mig en kram sen sa hon att hon älskade halsbandet...:)Idag är det Yoga Bootcamp-dag på Skansen här i Båstad och jag är så pepp att benen hoppar av sig själv:)Mer om det imorn godingar!Ha en skön lördag!Kärlek! /Ida Innan skolans sista dag i klass 1a. Mia på esti hade gjort en heeeelt sagolikt god chokladtårta!!! Hon gillade att hennes mamma är lite tokig som tog med en stor 1-ballong till kyrkan:) Mina vackra. Herregud så livet är fint med dem. ett försök till familjefoto tills hunken nöp mig i rumpan...:) Stella med sin underbara fröken karin!