Ett viktigt beslut

Hej kompisar!!! Jag gör det kort och koncist. Istället för att dra ut på det helt enkelt.. Jag gör idag mitt sista inlägg som toppbloggare på Familjeliv.... Jag känner att det är dags att ta en liten paus över sommaren för att jobba på mitt stora projekt- livet! Jag älskar livet! Jag älskar er och att blogga men det tar också mycket tid... Många som bloggar på min nivå gör det enkom. Alltså lägger en arbetsdag på att ta fram material, ta bilder, redigera och blogga. Som ni vet gör jag mycket mycket mer än så. Jag är absolut inte stressad just nu eller deppig. Det är inte därför jag tar detta beslut. Jag tar det för att inte bli det. För att inte gå på sparlågan ens utan upprätthålla min energi och kärlek till livet! Jag har fått 2 otroligt smickrande erbjudanden från två andra stora portaler. Herregud... vill ha lella mig..? Fattar inget.. =)Jag är först och främst mamma till de bästa ungar jag vet. Sedan fru till en man vars mor ligger för döden och kommer under sommaren behöva mitt fulla stöd....=(....Sedan jobbar jag med mitt egna företag och samarbeten med olika varumärken, föreläsningar, events,träningsresor, små uppdrag här och där samt ideellt  i Våra Älskade Barn. Därför kommer jag under sommaren att vara utan blogg men ni får gärna följa mig på instagram där jag uppdaterar mer än dagligen.=) Min hemsida kommer att fyllas på med höstens events för dig som vill komma kramas med mig. 1 september kommer jag att under eget namn och på egen sida fortsätta blogga! Då jäddrarns händer det grejer minsann! Håll gärna ögon och öron öppna då. Det kommer bli så galet bra! Hoppas du får en riktigt härlig sommar och att vi ses igen till hösten!Varm kram o massa kärlek !/Ida Livet! Älskart! Puss o kärlek till er! Foto: Halina Fritsch