Möt dina rädslor!

Jag är faktiskt ganska bra på att våga möta de rädslor jag har. Har lärt mig att det är helt okej att misslyckas. Då lär man sig massor!:)Hela familjen kan ju nu spela tennis utom jag... Så jag tog tjuren vid hornen . Ringde Lisa som är kidsens tränare och frågade om hon kunde lära mig. Alla är vi ju bra på olika saker och dö ska man ta hjälp av någon som kan. SÅ himla käckt de där!:)Men det bor ju ändå en liten prestationsprinsessa inom mig så lite ängslig var jag allt innan.. Tänk om jag var helt spåren och inte ens kunde träffa bollen..?:) Som tur är har jag bollsinne så det gick faktiskt bra! Med handfasta tips guidade Lisa mig fram till backhand, forehand o serve. Nu vet jag vad dessa är och hur man ska göra. Sen gör jag ju det inte enligt boken för fy skam va svårt det var!!:) Men jag hade kul! Jag blev svettig. Så vill jag göra det igen! DET var min vinning! Tack lisa! För er andra- våga testa ! Vad är det värsta som kan hända... egentligen..? Ha en fin torsdag raringar!Kärlek! /Ida  MrC dammar av planen innan mammsen ska på... Sessan agerade domare och fotograf:) Okej. Seriöst.. hur poserar man i tennis...? Eeeey! Never mind... Vi skrattar bort det och cyklar till Noppan för en kvällis:)