Visualisera för belöning

Hallå godingar!Fru B Olsson har lite möe nu.... Det går i ett så att säga.. Även om lördagens glam var bland det drömmigaste jag gjort så är det ju jobb för mig... Innan, under och efter... Låter otacksamt men det tar också på energidepåerna att styra upp events, se till att barnen har allt de behöver och komma ihåg att köpa hem nya gympaskor till lilleman samtidigt som jag har en full mailkorg, telefon som ringer oavbrutet morgon som kväll , avtal att gå igenom och föreläsning att preppa... Livet hörni.. Vi behöver inte slåss om vem som har det värst.. Jag vet att även ni har en stressig vardag...;)Jag jobbar mycket i perioder och då visualiserar jag ledig tid som belöningen efter .. Just nu kommer jag jobba extremt mycket fram till 17/6. Det är dagen efter sista stora eventet innan sommarlov. Då drömmer jag och visualiserar ett glas kallt rose i kvällssol, middag med mina älsklingar och ledig tid med en bok på stranden:) Idag har jag föreläsning på Marstrand. Alltid lite pirr i magen ju! Jag låtsas att jag är cool och ser till att bara le mycket:) Ha en fin dag gänget! Kram Ida Bilden i mitt huvud som ska bli verklighet 17/6:) Alltså denna tjej. Älskar att hänga me henne:) Mina killar!!