WISP Röhnisch Yoga Bootcamp

Dagen började med moln och lite kyla. Sedan kom det den ena solen efter den andra... Först min lilla guldlock Caroline som har varit en fenomenal sidekick i detta event ... Sedan alla fina deltagare. Ett stort leende, en varm kram och massvis med kärlek som lyste upp hela Skåne! Så efter lite mellis klev vi ut till strålande sol för att köra på med dagens första pass. Vi sprang runt och körde våra olika block runt om i Båstad. Jag hade valt ut vackra plaster där man kunde träna i en miljö som också stimulerade andra sinnen.  Det är vad jag letar efter när jag har mina events. Att träna med båsen kropp o knopp. Undviker helst en gruppträningssal. Vill lyfta ut känslan i alla lägen!  När vi hade tröttat ut våra kroppar till Max och magen skrek var det dags för Hotel skansens lunchbuffé . SÅ härlig! Fräsch, mättande och gott! Tjejerna hade också svidat om till sina nya fina yoga-kläder från röhnisch! Vi Såg ut som små söta smurfar hela högen...;)Sedan höll jag en föreläsning om inre värden och kärleken till sig själv o livet..:)En kort fotografering på bryggan sedan intog vi solterassen vid centercourten och yogade oss mjuka i både kropp o knopp. Jag får nästan nypa mig i armen för att förstå vilka underbara följare jag har... Alla då fyllda av kärlek och ger mig så mycket att jag var tvungen att gråta några gånger igår. Ni är så fina och jag är så glad och tacksam att ni vill komma på mina tokiga upptåg! Till hösten blir det massa kul tillsammans !Idag har jag storstädat ett förråd och ska nu resten av dagen bara mysa med mina bästa! Hygga på stranden, kramas och äta gott!Ha en fin söndag !Kram i kärlek Ida  Påfyllning innan dagens första pass Hela högen! 50 ljuva själar! Träna till den utsikten ändå..:) Vi tog över torget!! Vi regerade på Centercourten! Strandynorna var våra för en stund! Små söta smurfar o Lunch på Sand. Tack Hotel Skansen Båstad för ett gott samarbete ' Älskar när de antecknar då jag föreläser..:) Vi ära bra!! Heeeeelt osant! Klarblå himmel o yoga vid havet! My crew. SÅ stolt!! Tillsammans är vi starka! Tack Röhnisch för fina kläder åt oss! Mäktig känsla. Åååå... jag vill igen!! Å igen!!!