Yoga inne på NK

Igår var jag inbjuden på öppningen av NKs nya cafe Condecco. Eva startade sitt första cafe för många många herrans år sedan och för 15 år sen hade hon en vision om att öppna fik inne på NKs underklädsavdelning... Eller iallafall där den låg då.. Nu har alltså Condecco slagit upp dörrarna där och de kommer att ha ett mer hälsofokus på deras utbud. Me like! Vi fick provsmaka endel av godsakerna såsom mangopure med soygurt, avokado o bananmosse och ingefärsshots! Yummie! Smakade än godare efter Mariells ljuvliga yogaklass. Det stökades och bökades inne i varuhuset innan öppning och jag trodde aldrig jag kunde fokusera men med Mariells vägledning lyckades jag njuta till fullo!Träffade så goa tjejer också! Himmelen så härliga människor är alltså =) Inte klokt! ha en skön fredag. Jag ska njuta ut i varenda cell då min Stella har skolavslutning. Ifjol var jag bara med i kyrkan en kortis för att sedan åka iväg på utbildning. Jag grät hela vägen dit och kände mig som världens sämsta mamma. Lovade mig själv att aldrig mer missa något så viktigt. Så igår är det hennes dag! Jag har köpt ett litet halsband hon ska få, jag har beställt tårta och hon ska få klä sig precis hur hon vill. Bara hon känner sig fin.. =)Kram kram!/Ida Marielle @yogiflowme Jag har ju haft pass inne på NK förr.. =) Fast i Sthlm då.. =) Här har vi från vänster @pasmallen.nu ,@thereseelgquist och @wellanvidbrant . SÅÅ fina tjejjor!!  Hade hjälp av @pasmallen.nu s lille son Lucas =) Därav dansar jag i krigaren istället för att hålla virabadrasana 2.. =)  Min dagliga asana! Älskar! Frukosthimlen!!! SÅ gott! Herregud så gott! Eva som äger hela Gbgs café - utbud =)=) till vänster. Den vackra kvinnan till höger missade jag namnet på men är ansvarig på NK. Jag kom lite sent med tåget därav missade presentationen tyvärr ...