Publicerad 2 May 2012

Foto:Thinkstock

Fotograf:

Berätta din historia!

Alla har vi något att berätta som berör. Har du kämpat för att bli gravid eller pusslar du ihop en vardag med sju barn? Berätta för oss.
Relaterat

Fakta

Vi vill dela din historia med andra, Familjeliv vimlar av medlemmar som har massor att berätta, stort som smått, positivt eller kanske med en smula sorg. Kanske vill du berätta om en relation, en resa med familjen eller hur du fick hem ett älskat barn från ett annat land. Alla bär vi på något som andra kan läsa och bli stärkta av eller peppade för att själva våga ta klivet mot nya mål.

Några medlemmar har redan delat med sig av sina berättelser. Kanske har ni läst om:
* Tahira,
en kvinna som blev mamma redan vid 17-årsålder och som nu bor i London.

* Sweetipai berättade om sin långa väntan på en son som kom efter 38 ägglossningar och tre IVF-försök.

* Sara Walldin berättade med egna ord om att få en dotter med hjärtfel.

* Johanna Nilsson har fått tre missfall på kort tid, men nu är hon gravid för fjärde gången. Hennes berättelse handlar om att våga försöka igen.

Vill du berätta din historia? Skicka då ett mejl till oss, minhistoria@familjeliv.se, skriv max 1000 tecken om vad du vill berätta i stora drag. Sen kontaktar vi dig. I artikel behöver du självklart inte använda ditt riktiga namn om du inte vill, ditt alias på Familjeliv räcker gott. Men vi behöver dina kontaktuppgifter ifall vi behöver komma i kontakt med dig. Sen är det alltid kul om du vill synas på bild.

Vi ser framemot att får höra din historia!
Kramar från oss på Familjeliv
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Berätta din historia!
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll

Innehåll