Publicerad 20 July 2015

Fotograf:

Familjeliv i samarbete med Pampers Bästa blöjan korad av Råd & Rön

En blöja utsätts för minst sagt tuffa prövningar under dygnets alla timmar. För att barnet ska kunna njuta av en ostörd nattsömn och ha ork och lust att upptäcka världen på dagtid gäller det helt enkelt att blöjan lever upp till en rad höga krav. Nu har Råd & Rön korat * den bästa tejpblöjan på den svenska marknaden.




Utvecklingen går snabbt framåt och det finns otaliga kriterier som ska uppfyllas för att blöjan ska klara av när barnet kryper, klättrar, vrider och böjer sig eller rullar runt men också ligger alldeles stilla och sover. En viktig anledning till att välja en blöja som ger bra skydd är just sömnen. En blöja som håller barnet torrt om natten gör det lättare för både barnet – och föräldrarna – att skaffa sig regelbundna sömnvanor. När barnet får sova och återhämta sig ordentligt blir också dygnets vakna timmar roligare. En ordentlig blöja även dagtid innebär att den första upptäckartiden inte behöver förstöras av läckage eller hudirritation. När barnet är på gott humör blir även vardagen för många småbarnsföräldrar både lättare och roligare.

Samtidigt finns det fortfarande stora skillnader mellan olika märken och modeller. Råd & Rön har nu gjort ett omfattande test av elva olika tejpblöjor, där man bland annat testat uppsugningsförmåga dag och natt, passform, läckage, andning och hudirritation. Förutom laboratorietester har 30 småbarnsfamiljer testat de olika modellerna, för att säkerställa att blöjorna verkligen utsätts för naturliga prövningar i hemmamiljö.

Efter att laboratorietesternas tekniska mätningar sammanräknats med poängen från testfamiljerna korades Pampers® Active Fit till bäst i test i Råd & Röns blöjtest. På andraplats återfinns Pampers igen, denna gång med modellen Pampers® Baby Dry.

– Pampers värnar om barns positiva utveckling och strävar ständigt efter att utveckla säkra och högkvalitativa produkter. Därför blir vi förstås väldigt stolta när våra ambitioner ger resultat i form av en sådan här fin utmärkelse, säger Paolo Haeusermann, Marknadschef Pampers.

* Råd & Röns test (April 2015) av 11 tejpblöjor




Textstorlek 1 2 3

Innehåll