Linus Sandgren får pris i Los Angeles
Forum Relationsproblem - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • snuskbilder som laddas från nätet.. (OBS: Bör inte läsas om man är känslig) långt.

  Mån 29 dec 2003 10:58 Läst 6814 gånger Totalt 16 svar
  Mån 29 dec 2003 10:58

  Hej tjejer..
  Jag vill nog mest skriva av mej lite..

  Min sambo har gjort nått mot mej som jag inte vet igentligen riktigt hur jag ska tolka.. Han har laddat hem massor och då menar jag MASSOR med bilder från nätet av tjejer och killar som te.x höll på med bondage S/M och liknande, när jag hittade dessa var jag arg ledsen, kände mej så sviken av den jag älskade så mycket.. Jag ifrågasatt honom hur i h-e han kunde göra så mot mej och oss.. Men han sa att det hade inte nått med det att göra han tyckte bara att det var en annorlunda grej, han bedyrade också att det var inte nått han själv ville utöva, men varför då detta intresse för sånt snusk??

  Det känns så förnedrande att hitta dessa bilder, jag vet inte om jag vill att han ska ta på mej, eller tycker ni att jag överreagerar på nått av detta?

  Han tycker att det "bara" är kort, att de har inte med oss personligen att göra, men herregud jag mår skit över detta, min tillit är som bortblåst och vart tog ärligheten som jag trodde var A & O i vårat förhållande??

  Jag vill gå vidare med honom, jag älskar honom som jag aldrig gjort med nån...

  Han vet att jag har svårt att lita på någon, på grund av att jag blev väldigt illa utsatt av en person i min närhet när jag var liten om jag säjer så..

  Med honom var det så självklart att ge honom mitt förtroende, jag kände att jag kunde lita på honom.. Vad gör jag nu när allt detta försvann??

  Åh vad jag är ledsen..

  Förlåt mej för min gnällighet...
  Kram

 • Mån 29 dec 2003 11:10 #0

  Hej du!!

  Synd att du är ledsen. Aldrig roligt att vara det ju. Men som han sagt så är det ju bara bilder o jag tror inte att man behöver läsa in så mycket i det. Alla har vi väl våra fantasier?? Säkert du med eller, även om det kanske inte är såna som din sambo. ;) Som fantasi kanske man inte vill lämna ut den utan ha den inom sig...annars är det ju lixom ingen fantasi längre.

  Inte vet jag om detta hjälper din sårade självkänsla o känslan av svek , men kanske får dig till en tankeställare att han säkerligen älskar dig mest i hela världen i alla fall???

  Kramar om o önskar all Lycka!!!!

 • Mån 29 dec 2003 11:37 #0

  Jag kan förstå den första chocken...Men alltså, det är bara bilder. Om han säger att han inte alls vill utöva bondage så är det så. Men det är klart man kan vara nyfiken på att se vad det är. Nya saker kan ju tända en för stunden. Sånt som är lite förbjudet. Men det betyder ju inte att han vill piska dig eller vill bli piskad!
  Han ville nog bara att du oxå skulle titta på dem, tycka det var lite snuskigt förbjudet och bli lite tänd. Mest på skoj säkert.
  Nu tror jag att han känner sig förnedrad, ångrar sig djupt att han visade dig (eller lät dig hitta bilderna) Han kommer aldrig mer våga berätta för dig om han tänker och fantiserar om något udda.

  jag vill att min kille ska våga visa mig och berätta för mig det han tänder på. Jag kanske inte alltid tänder på samma saker men vad gör det? Man måste respektera varandra, men man behöver inte tycka lika.
  Däremot barnporr och djursex....då har man gått för långt. Men sex som båda är med på....det måste ju vara okej, även fast det är udda?
  Kram

 • Mån 29 dec 2003 18:55 #0

  Håller med de övriga...
  Så länge det bara handlar om bilder o han säger som han gör - tycker jag att du ska fortsätta att lita på honom..

  Killar och vissa tjejer behöver nått att titta på/läsa när de ska göra det själva....det är ett sätt att sätta igång fantasin ...inget mera...

  Jag vet många tjejer som inte tillåter att deras män kolla på porr som hota med att göra slut om de hittar nått osv.
  Det roliga??? i det hela är att jag vet om det - men skulle aldrig säga nått till nån i alla fall...

  För jag tycker att Alla har rätt till ett eget s e x liv....sen att vissa inte vill ha det får man oxå respektera men de som vill ha/behöver det ska få vara ifred med det.

  Så länge det handlar om *vanlig* porr dvs inte barn o annat sjukt tycker jag att du kan vara lugn det är bara hans fantasier...
  Och som han sa det är inget han vill utöva med dig utan bara ha att titta på...

  Lycka till
  *styrkekramar*
  dutten

 • Tis 30 dec 2003 12:31 #0

  Hej!
  Jag kanske är lite otydlig men ta inte illa vid dig av mitt svar. Jag grundar allt på vad jag vet om bondage och SM och vad du skrivit.
  Du överreagerar inte alls men bör backa i ditt handlande så snart som möjligt. Det är mitt råd.
  Han är ju snäll mot dig i vardagen, eller hur eller när ni har sex.
  Jag skulle rekomendera dig att du tar en eller flera promenader och funderar på din egen sexualitet och varför du reagerar som du gör. Därefter tar du ett snack med din sambo i lugn och ro och försök inte döma. Egentligen: Vad är det för fel med bondage eller fetishm dvs. att man gillar lack och läder. Din sambo verkar snäll ändå. Tänk på hur han är i vardagen. Han kanske vet om din bakgrund och inte vågat berätta sitt sanna jag. Låt honom berätta och lyssna och berätta varför du reagerade som du gjorde. Annars kan han hålla inne med sina fantasier och en dag kanske bryta upp för att han hittat en annan kvinna som vill förverkliga hans fantasier. Du ska givetvis inte gå med på bondage men han kanske vill bli smiskad. Det kanske räcker. Han kanske inte gillar våldet utan kläderna? Vad vet jag eller du? Hans bilder har inte med er kärlek att göra utan med hans fantasier och döm honom inte.
  Lyssna och sök fakta på internet. Läs om det, så förstår du kanske lite mer. Lycka till Kram Saline

 • Tis 30 dec 2003 17:30 #0

  Visst måste du ta din reaktion på allvar, men tänk även på hur det känns för honom. Jag hade nog inte riktigt köpt att man har massor med S/M-bilder och inte är intresserad av det, och just därför tycker jag det är synd att du reagerar så häftigt att han känner sig tvingad att helt förneka vad han gör och kanske gillar.

  För om din man nu har en liten böjelse för fräcka kläder, lätt bondage eller vad det nu är så riskerar du att stöta bort honom helt om du bara fördömer rakt av. Han kommer aldrig att våga leva ut som sexuell person med dig. Och det kan vara dåligt för relationen. Det låter ju som om han är en snäll och hänsynsfull person annars och inte skulle drömma om att göra något som du inte vill. Är det så hemskt att han har fantasier utöver det ni har?

  Själv har jag världens snällaste man som också har intressen åt det hållet och vi utforskar varandras hemliga rum lite åt gången, till bådas glädje. Man måste självklart inte prova allt, men om man vågar lära känna varandras hemligheter så blir man starkare och får fler kort att spela med i sängen.

 • Knytet­s mamma
  Visa endast
  Tis 30 dec 2003 17:42 #0

  Fantasier har vi all till mans. Så är det bara, det må kanske inte handla om BDSM. Dock är det väl sundare än tidelag, nekrofili, pedofili, wet, scat, fisting etc etc
  Fantasier innebär inte entydigt att man känner ett behov av att förverkliga.

 • Tis 30 dec 2003 18:38 #0

  Ang vart tilliten tog vägen så undrar jag på vilket sätt han brustit i tillit genom att titta på de bilderna. Hade ni tidigare en regel som sa att ingen av er skulle kolla på och vara intresserad av vissa typer av sex? För det är ju just vad bondage och S/M t ex är, olika former av sex. Och hur skulle han kunna veta att du ser de formerna av sex som så avskyvärda att det vore ett svek av honom att titta på det? Hur skulle han kunna veta att du ser vissa typer av ömsesidig sex mellan vuxna människor, sex som inte skadar någon, som så hemska?

 • Ons 31 dec 2003 10:28 #0

  Jag vet precis hur det känns, har upplevt samma sak. Dvs att det kändes förnedrande. Det var många sådana tankar som snurrade runt. Duger jag inte, är det så här han vill att jag skall bete mig i sängen osv.

  Jag kan inte ge dig några råd, bara dela med mig av mina tankar.

  Jag har svårt för smusslande, smusslar man med en sak undrar man direkt vad man mer smusslar om... Och det måste man berätta, hur detta får dig att känna. För mig handlade det egentligen inte om bilderna så mycket. Men jag vet också att även om man lever ihop så kan man inte "rapportera" allt man gör, eller...

 • Ons 31 dec 2003 10:49 #0

  Åh vad skönt att den här frågan dök upp i en tråd. Vid ett flertal tillfällen så har jag hittat spår efter porrsurfning på vår dator. När det hände första gången så blev jag först chockad och förtvivlad men försökte resonera med mig själv att "det är normalt", "det är väl inget fel att kolla på tjejer" osv. men lyckades inte övertala mig själv riktigt.

  När jag frågade min sambo om detta så blev han jättegenerad och hade svårt att prata om det. Han tycker helt enkelt om att titta på snygga tjejer och det har inget med vårt förhållande att göra, säger han. Han hävdar att det inte är något konstigt men att han tycker att det är något han vill hålla för sig själv.

  Jag glömde snart bort incidenten men så hände det igen. Jag fick precis samma reaktion som första gången, dvs blev chockad, sårad och ledsen och försökte intala mig att det inte var någon fara. Det slutade förstås med att jag var tvungen att konfrontera honom igen och han blev generad och förklarade det på precis samma sätt som gången innan.

  Så igår kväll så hände det IGEN och jag reagerade PRECIS likadant! Jag blir så trött på mig själv men det verkar stört omöjligt för mig att acceptera detta! Efter mycket diskuterande så kunde jag konstatera att det nog är så att JAG saknar något i vårt sexliv och att jag vill "vara med" på det roliga. Jag har massor med fantasier och hemliga önskemål som jag inte har vågar berätta om ännu. Det hela slutade med att jag gick ner till videobutiken och hyrde en porrfilm för första gången i mitt liv!! Min sambo har heller aldrig vågat göra det så det var pirrigt värre. Vi trodde nog båda två att det skulle vara lite pinsamt att titta på den tillsammans men det var det inte. Det var jättemysigt och upphetsande och ni kan ju gissa själva hur det slutade..

  Jag hoppas att detta var lite av en vändpunkt för oss och att vi kan våga lite mer med vårt sexliv framöver och att jag INTE reagerar så starkt nästa gång jag "kommer på" honom med att kolla på nakna tjejer på nätet.

  /Pryda tjejen

 • Knytet­s mamma
  Visa endast
  Ons 31 dec 2003 13:03 #0

  Pryda tjejen!!!!

  En eloge till dig!
  Lika bra ta tjuren vid hornen och agera. Det där vinner ni ju på båda två.
  Starkt tjejen*L*

 • Fre 2 jan 2004 13:21 #0

  Vad är bondage och SM ?

  Från en dum tjej.

 • Knytet­s mamma
  Visa endast
  Fre 2 jan 2004 14:11 #0

  BDSM

  Betyder Bondage, Discipline ( att bli bunden och uppfostrad ) Dominance, submission ( Dominans och underkastelse ) Sadism och masochism ( En sexuell sadist njuter av att tillfoga smärta medan masochist njuter av att bli tillfogad smärta

 • Knytet­s mamma
  Visa endast
  Fre 2 jan 2004 14:12 #0

  BDSM

  Betyder Bondage, Discipline ( att bli bunden och uppfostrad ) Dominance, submission ( Dominans och underkastelse ) Sadism och masochism ( En 6:uell sadist njuter av att tillfoga smärta medan masochist njuter av att bli tillfogad smärta

 • Knytet­s mamma
  Visa endast
  Fre 2 jan 2004 14:14 #0

  I och med att det inte går att skriva förklaringen här utan att konstant fastna i filtret föreslår jag den anonyma tjejen att gå in på följande länk där det finns ordförklaring på första sidan och du behöver inte gå vidare in på sidan.
  www.thepurgatory.org/lex.htm

Svara i tråden: snuskbilder som laddas från nätet.. (OBS: Bör inte läsas om man är känslig) långt.
Logga in
Bli medlem
Skapa en ny tråd
Ändra kategori Skriver i kategorin: Känsliga rummet
Svara i tråden...

Innehåll