• Äldre 15 Aug 14:43
    75369 visningar
    36 svar
    36
    75369

    Arghhh!!!!! Katt som kissar runtom hemma!

    Minoo skrev 2004-10-03 12:54:52 följande:
    HejVi tog hand om två kattsyskon förra året (mars03) och med dessa försökte jag månad efter månad att få helt rumsrena. Från att ha varit rumsrena när de var små kissade de precis överallt när de blev ½-1år. Både honan och hanen, annars är det oftast hanen som gör det. I 7 månader försökt vi, men till slut var det bara till att inse - de skulle aldrig sluta. Vi fick tyvärr låta de somna in...

    Har sedan tidigare en kattfröken, 9 år, som det aldrig varit problem med. Hon går i sin låda oavsett om jag bytt kattsand eller skurat den med AJAX. Har alltid funkat vid flytt eller semesterresor. Har haft väldigt tur med henne kanske.

    Men en sak vet jag eftersom jag är uppväxt med katt, när en katt väl börjat kissa inne är det väldigt svårt att få den att sluta. Vanligast är som sagt hanen när den blir könsmogen, men det går ju lätt att ordna med sterilisering. Någon har sagt att katten inte gillar när lådan är helt renskurad, låt lite av dess egna lukt sitta kvar. (Tycker själv det är lite otäckt, men kanske värt ett försök).

    Kanske är det bara sanden eller att hon är sjuk. Att ta bort sitt älskade husdjur är något av det jobbigast man tvingas göra, men man får tänka på att det är för kattens bästa.

    Hoppas verkligen att det ordnar sig för er och den lilla katten.
    Hej..MIn dotter tog hand om en katt tjej som kanske va ca 5 veckor,katten va vildkatt..I dag är katten 3-4 år och vi har 4 hundar hemma..Katten kissar i hundarnas sängar,i våra sängar och soffan..Ja känner att ja inte orkar längre..Vi har steriliserat henne för ett par år sedan..Hon är väldens snällaste katt men detta kissande....Köpte ny soffa för ett par månader sedan och den är i tyg..Har folie och annat i soffan...Hon kan hoppa upp på tvättställningen om vi lagt kläder över ställningen så kissar hon på dom..Veterinären sa att det sitter i huvvet och kommer aldrig att försvinna...Min dotter vill inte avliva henne och inte ja heller egentligen..Men ja vill inte ha det som ja har nu helelr ....Kanske lika bra att ta bort henne......
Svar på tråden Arghhh!!!!! Katt som kissar runtom hemma!