Inlägg från: UmeUllis |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Fixerat, Rörligt eller ruckbart?

    Jag är i v 40 nu och har aldrig ens fått veta om det är fixerat, ruckbart eller så...det enda min barnmorska gjort är attt tryckt lite grann på magen och sagt ja men huvudet ligger ju neråt iaf...

    Nu har jag börjat bli lite orolig eftersom det sägs vara så farligt om vattnet går och inte huvudet är fixerat...jag har ju ingen aning. Bara att hoppas att vattnet inte går och att jag hinner på ett ytterligare bm-besök innan det är dags och då får hon ju bara lov att känna efter hur det står till i magen.

  • Anonym (Kaffedraken)

    Jag får aldrig några papper från min barnmorska....någon journal får man inte här utan på förlossningen så ser dom på datorn. Jag tvivlar på att hon skrivit något i sina papper för jag har svårt att tro att hon vet eftersom hon knappt kännt på magen.
    Fast å andra sidan vet ju inte jag hur mycket dom behöver känna för att veta men jag tycker hon kände efter så lite och hon borde ju sagt något om hon skrivit det tycker jag.

    Det där med att det ska vara farligt är om vattnet går mycket...då ska man inte ens åka in själv utan ringa ambulans..det fick vi höra på en av våra föräldrakurser. Nu är det väl iofs inte så vanligt att vattnet kommer som en fors men man undrar ju ändå lite.

Svar på tråden Fixerat, Rörligt eller ruckbart?