• Äldre 7 Sep 15:01
    8932 visningar
    309 svar
    309
    8932

    Kex med smulor

    Jag tycker att vi kan alternera fikadagar litegrann, så att alla i tråden kan fortsätta att komma med även i fortsättningen. Och nu när vi bara brukar bli runt 6-7 personer på fikorna gör det väl inget om nya kommer med heller, eller? Jag menar det funkar ju inte att ha en privat tråd på forumet som inte är öppen för alla, i så fall får vi ju flytta över på MSN eller ICQ eller liknande, och det vore skittråkigt tycker jag! Så - MissJO (och andra som inte varit med innan), ni är såklart välkomna på fika även framöver!

    Underbarason: du ska se att hjärnan blir på topp igen när du får sova ut litegrann (tyvärr kanske det inte blir förrän efter att Elias flyttat hemifrån... ) Hoppas att du kan komma med på fika om vi byter dag någon gång emellanåt.

    Skånetös: Vi ska till tandsköterskan kl. 13.30, men det är ju i stan, så vi borde vara klara runt 14, så vi dyker upp då. Kommer väl få skäll av tandisen eftersom Isak ibland äter smörgåsrån eller frukt mellan målen, och tandborsten är han inte riktigt sams med heller... För att inte tala om den "goda" barntandkrämen, Isak ulkar när han känner smaken. Och jag förstår honom, Bamsetandkrämen är ju asäcklig!
    Men, som sagt, vi kommer gärna och fikar och hämtar tröjan *längtar*.

    Nästa fika 18/9-06 kl. 13.00 Arkarden(där ni var förra ggn)

    1. Jenny & Thea
    2. Sara & Fernanda
    3. Hanna & Isak

  • Äldre 10 Sep 11:56
    #29

    Gisma: Isak fick ingen reaktion alls efter sprutorna, medan jag vet andra som blivit både febriga och hängiga. Är ju lite olika med hur det blir. Vi hade laddat upp med alvedon hemma, men peppar peppar har vi inte behövt använda den ännu. Men det kommer väl nu när höstförkylningarna börjar valsa runt här...

    Hoppas att allt är bra med er mammor och bebisar. Det är lite dött här på tråden, men jag antar att det är det underbara vädret som spelar in... Vi ska ut å njuta av solen så fort som lilleskrutt vaknar. Han var vaken hela morgonen (från 8) fram till halv tolv då han somna av total utmattning. Annars sover han alltid en timme nån gåg under förmiddagen, men nejnej inte idag.

    Underbarason: Vi går ju oxå på kungshöjd, och jag tycker också att de verkar konstant stressade. VI får alltid komma in ca 10 minuter sent till vår sköterska, och sen måste vi stressa på för att vara klara innan nästa besök kommer. Kass planering tycker jag!

    ha det så gott allihopa!

  • Äldre 17 Sep 19:19
    #73

    Ska verkligen bli kul med fika imorgon! Vi kommer lite senare eftersom vi ska till BVC först, och stannar nog bara en kort stund (ha, det vet man ju hur det brukar bli med det... ) eftersom Isak just varit lite snuvig. Jag tror inte att det smittar eller så, annars hade vi ju såklart hållit oss hemma från fikan, för att inte smitta ner er andra!

    Nu ska vi stoppa lille skrutt i säng.

  • Äldre 28 Sep 16:55

    Åh, det hade varit så kul att komma med och fika och träffa Monica och Simon, men Isak har fått öroninflammation och har därför "utegångsförbud". SÅ typiskt!
    Ni får ha en trevlig fika i alla fall!

    Måste gå - ålen i knät (Isak alltså!) tycks ha tröttnat på datorn...

  • Äldre 8 Oct 20:41

    Jag är också här! Fast det var länge sedan nu som jag hade möjlighet att sitta här. Öronimflammation är verkligen PEST! Och nu är sockertrollet frisk och kry igen, äntligen.

    Bada hade varit toppen, men nyss bestämde sig den lilla röda häxan för att göra entré i mitt liv och förpesta tillvaron igen, så jag får nog hoppa denna gången. Hakar gärna på nästa gång istället (om det inte blir om precis en månad då alltså... )

    Tupperware är ju alltid kul, fast jag köper aldrig något, så jag är alla demonstratörers mardröm. Är för snål, så jag håller mig till IKEAs billiga burkar. men jag kommer gärna och fikar, det är ju alltid lika trevligt!

    Snaaart kommer sambon från London, och han hade varit på Harrods leksaksavdelning och spenderat ungefär ett mindre lands BNP sa han - låter spännande!

    natti!

  • Äldre 11 Oct 11:21

    AMA: det blev ett väldigt litet lands BNP till sonen. Två jättefina träleksaker - en ursöt groda som rullar och ett flygplan med snurrande propellrar samt en dubbeldäckarbuss (såklart!) till fordonssamlingen. Jättefina grejer!

    Isak vägrar att äta hemlagat, vad gör man!? Bara burkar ska det vara, de är såsigare i konsistensen och slinker ner lättare. Men skam den som ger sig, förr eller senare måste han ju äta vår mat och då ger det väl med sig. Om inte annat så löser det väl sig när han blir mobbad av klasskompisarna i åttan när han sitter med sina burkar med slottspuré...

    Inget bad för mig denna veckan heller... Suck!

  • Äldre 31 Oct 22:07

    Jättesnygg tatuering! Men shit, en och en halv timme!!! Hur stog du ut!? Jag tyckte att min svala som tog typ en kvart att få dit var nog så jobbig. Skulle aldrig palla 1,5 timme. Men resultatet blev verkligen bra - tjejerna kommer hålla med om några år .

    Ha det så gott allihopa!

Svar på tråden Kex med smulor