• Gisma
    Äldre 7 Sep 09:05
    9012 visningar
    309 svar
    309
    9012

    Kex med smulor

    Halloj
    Måste fråga någon nu.. har sett flera ggr att trådar går ut.. Är det tiden som avgör eller antal inlägg å hur vet man när den ska går ut?

    Vilma börjar rata tutten nu. Ammar sällan på dagen. Får lite innan hon ska sova å 2ggr på natten. Har därför oxå undrat hur ofta de ska få mat.. (har fortfarande lite svårt att fatta att de drivs på vanlig människomat oxå å inte bara tutte ) Tror vi kommit fram till ngt passande: gröt 8-9 lunch 12 mellanmål 15(tutte om det passar, eller frukt) å gröt 18 sen nana. (nattammar 24 å 4) Tycker det låter så lite men det verkar räcka.

    Ha det bra.
    ..å Kreta... *jättesotis*

  • Gisma
    Äldre 7 Sep 12:56
    #17

    Underbarson: Jobbigt.. Om han sover i egen säng kanske testa med din eller gubbens tröja (eller annat som luktar er) Å lägga brevid (hör hört att det kan funka) Om han inte sover själv kanske testa det.. Hoppas det går över snart i vilket fall.

  • Gisma
    Äldre 8 Sep 08:52
    #25

    Hmm.. Undrar om det var ngn som viste hur det funka när en tråd går ut?? Är inte riktigt insatt..

  • Gisma
    Äldre 9 Sep 21:48
    #27

    Aha.. ingen förvaning eller så då??

    Har ni som fått 2a sprutan fått feber på era små? (Är det regel eller undantag)
    Ska dit på tisdag, ska bli kul å se längd å vikt

  • Gisma
    Äldre 10 Sep 12:28
    #30

    Vi bor i Masthugget och tycker inte det är speciellt fullt där, men bvc-tanterna är lite knepiga.. Var ju där på mat-info å tanten hade den mest entoniga röst och sa blablablabla..-Kanmandåbörjamedeferrättenochsedanätahuvudmåletjajagställerliteprovocerandefrågorsåhär... Sedan nämde hon att man skulle vara försiktig för att bröstmjölken kunde förstöra för amningen.. hmmm lite trött va??

    Min är ok dock.. Vilma fick feber av den första sprutan, så det är väl bäst att vara berädd då..

  • Gisma
    Äldre 25 Sep 09:22

    Alltså, vet att det finns lite blandade åldrar på bebbarna här hos er kex.. Får flippen nämligen. Ja det gäller sömnen (såklart.. tycker att det känns som "the holy graal".. att få sova..)
    Nu har min lillkorv fått för sig att vakna ca en ggn i timmen på natten.. Joppiiie. Å grejen är den att hon är lätt att lägga på kvällen så inga prob där.
    Är det ngn som haft det så, och det blivit bättre?, Hur länge sover era utan mat? (såg Ama68's ca 9 timmar va?)
    Har inte hört om nga "metoder" för annat än nattning..

    Pust pust

Svar på tråden Kex med smulor