Inlägg från: jelena2 |Visa alla inlägg
  • jelena2

    Kex med smulor

    Vill bara säga att vi inte kommer till kl. 13. Det finns inte en chans för oss att hinna det...Men vi satsar på att komma lite före två!
    Godnatt!

  • jelena2

    8-månaderskontroll igår på bvc och nu jädrar har Cassandra i princip gått om Jennifer! Dvs om hon haft sin vänstra arm...
    Jennifer väger nu 9010g och är 71 cm, Cassandra väger 8940g och är 72 cm lång. Så nu är det slutburet i bilstolen, det är så tungt att man nästan knäar. Vi köpte nya bilbarnstolar igår, ska bara monteras nu så får tjejerna lite mer utrymme i bilen. Skönt!
    I söndags bestämde jag att nu är det slutammat! Cassandra bet mig två gånger på raken och flinade glatt. That's it!!! Så nu trappar jag ner rejält och pumpar bara i nödfall. Ska bli skönt att slippa tänka på amningsbh och tröjor hela tiden och istället ta på mig vad jag vill!

    Ha det bra!

  • jelena2

    Jag har precis pratat med Malin och vi tänkte fika på måndag i nästa vecka. Är det nån mer som har tid och lust?

    Typ kl.14 på...ehh...hmm...vet inte...nåt förslag?

  • jelena2

    Jojomen, jag och Malin kommer i alla fall!
    Jag föreslår Fröken Olsson kl.14, för eftersom vi inte verkar bli så många så får nog våra barnvagnar plats.

    Trevlig helg, alla stora och små!

  • jelena2

    Nu finns inte tjejerna för evigt i mitt hjärta bara, utan även i skrift på min vänstra arm! Jag har alltså egendesignat en tatuering som kom på pränt idag! Ska försöka få in en bild i galleriet imorgon. Jag är supernöjd!

  • jelena2

    Säg bara till om jag ska rita åt er!

    Den kostade 1500 spänn och tog ungefär 1,5 timme.

  • jelena2

    Äh, man är väl viking, eller?
    Det gjorde mer ont att bli ihopsydd efter kejsarsnittet utan bedövning och det gick mycket fortare...
    Tycker inte det gjorde så ont, faktiskt. Mer obehagligt i så fall. Men jag kan ju erkänna att jag låg och räknade bokstäver. Men det var mer för att jag ville hinna hem innan tjejerna somnade än för smärtan...

  • jelena2

    Hoho, är alla borta eller är tråden nedlagd???

    Inatt har jag sovit!!! Ända fram till tio i förmiddags! Var bara lite halvkoma när tjejerna vaknade vid sju och Christian gick upp. Så skönt!

    Här är och har varit dundersnorigt och hostigt. Jennifer har fått två tänder till och är nu uppe i åtta totalt! Fortsätter hon så här, har hon snart fler tänder än jag!
    Så det snoras och dreglas på HÖG nivå!

    Igår kväll var jag och maken ute med kompisar och åt middag och spelade biljard. Det var en födelsedagspresent och mycket trevligt. Jag mådde verkligen inte bra igår på dagen, så jag tänkte nästan avboka. Men det kändes bättre efter en 2,5 timmes promenad, så vi åkte i alla fall. Och det var ju tur!

    Vi har babysim både idag och imorgon, får se om vi orkar.

    Ha det bra, allihop!

Svar på tråden Kex med smulor