• AMA68

    Kex med smulor

    Blir väl tråd fem-sex nånting och vi firade väl egentligen ettårsjubileum nu i augusti?

    Eftersom vi flera gånger sagt att gruppen är på bristningsgränsen vad gäller "medlemar" så döpte jag nya tråden lite kryptiskare så kanske den inte lockar lika mycket och vi slipper göra folk besvikna genom att avböja deras deltagande?

    Fridens flickor!!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2006-11-29 23:53:20:
    Nya tråden: www.familjeliv.se/Forum-3-28/m14874034.html

  • Svar på tråden Kex med smulor
  • Underbarson

    Oh tack Jelena...du är den enda som har gett mig respons här så jag är så tacksam .
    Har dock tagit bort den stora blomman efter inrådan från några från smyckestråden här på fl och satt dit en silverpärla till. Gjorde ett armband till och min kompis som har varit på besök fick den som födelsedagspresenter så hon blev så glad..hon trodde jag hade köpt dom .

    I torsdags fick jag besök av min kompis som bor i stockholm och hon åkte hem idag och om en timme kommer en annan kompis från malmö på besök och ska stanna här tills imorgon...
    Antingen kommer ingen eller så kommer dom i rad ...igår shoppade vi i 5 timmar och tyvärr måste jag göra samma shopping med nästa tjej..suck...

    Trevlig helg tjejer!

  • M73

    Lovisa: shoppingmaraton? Det är en underskattad motionsform!Tyckte att armbandet var snyggt men fick aldrig skrivit det (ibland är man lite seg...) Tror nog att det blir ÄNNU snyggare med silverpärla?

    cocco: söt avatar!

    har en lite gnällig tjej här hemma, magen bråkar och andra tanden sticker upp som ett vasst litet hörn. Dumpade henne på sambon. Han kan få lite kvallitetstid med en ngnällig bebis så här lagom till fars dag.

    Vore kul med en fika lite senare i månaden! Helst inte på en måndag eller torsdag

  • timmerbacka
    NU sover han i eget rum! Som jag tjatat om att han "ska" det...Men nu är den inflyttad och han somnade efter 20 min.
    Får se vem som sover bäst i natt..Linus,jag eller lille katten som Äntligen får sova i våran säng igen!!
    Våran lokala solstråle
  • Malin 1971

    Hejsan på er tjejer.

    Lovisa, jättefint armband! Jag har inte hunnit att sitta här på FL så mycket på sistonde.

    Imorgon börjar vi på babysim på Björndammen i Partille istället. Vegabadet var helt värdelöst! Instruktören var så oengagerad och gick mest och plockade med sitt och vi fick i princip klara oss själva förutom att han visade oss två grepp på två ggr. Det var allt. Så då kände vi att vi lika gärna kunde åka och bada med Viktor själva om det ändå inte gav något.

    Men så förra söndagen så var jag med Jelena och Christian och badade med tjejerna i Björndammen eftersom Jelena hade tatuerat sig och inte kunde bada och det var verkligen skillnad kan jag säga. Superbra instruktör och ett helt annat engagemang och jättebra aktiviteter i vattnet. Så jag bestämde mig för att göra ett försök att få plats där istället. Och vi hade sån himla tur så det fanns en plats kvar i en grupp så vi börjar redan imorgon. Ska bli så kul!

    Hoppas att ni alla har haft en trevlig helg.
    Vi träffas gärna någon dag, men det känns som om tiden när man kan sitta och fika snart är över för vår del. Viktor är inte speciellt road av att bara sitta still på ett café längre. Men man kanske kan ta en promenad också om vädret tillåter?

    Må så gott allihop. Kramar från Malin o Viktor.

  • timmerbacka
    Malin

    Vår fika tid är över - deffenitivt...!!
    Men jag saknar ju er tjejer å barn..så 15 min (en kopp kaffe å en burk mat till den lille) kan man ju kanske hinna med innan Linus vill hoppa ur stolen?!

    Efter nyår börjar det trista livet å  då finns det inga vardagar kvar för det.
    Våran lokala solstråle
  • M73

    Har ni tips på tallrik med effektiv sugfot? Hannahs nya trick är att puta ner hela tallriken på golvet (och nedanför ligger numera hunden - undra just varför?)

  • timmerbacka

    Ikea har en "grod-serie" med tallrik,pipmugg,sked & haklapp.. Vi använder den tallriken och skeden.
    Tallriken har en sugfot.


    Våran lokala solstråle
  • Underbarson

    M73...mitt trick är att hålla i tallriken själv medans jag matar Elias....

    Malin, vad trist att Vega badet var värdelöst. Där vi går i Majorna så är instruktören, en kvinna, jättebra och just Elias och jag tar det jättelugnt. Han har bara gått där 2ggr men är fortfarande spänd och aningen rädd och kallsupar är verkligen inte bra. Vi skulle eg börjat lära honom "dyka" men hon har sagt var gång att vi ska avvakta. Denna vecka följer pappa med så det kanske går bättre när sambon håller honom för jag tycker det känns svårt att hålla honom bekvämt utan att ge honom kallsupar.

    Elias är fortfarande välans duktig på att sitta och fika med mig men det gäller att underhålla honom tex med engångsplastglas eller annat kul...

    Ha en skön kväll....

  • jelena2

    Hoho, är alla borta eller är tråden nedlagd???

    Inatt har jag sovit!!! Ända fram till tio i förmiddags! Var bara lite halvkoma när tjejerna vaknade vid sju och Christian gick upp. Så skönt!

    Här är och har varit dundersnorigt och hostigt. Jennifer har fått två tänder till och är nu uppe i åtta totalt! Fortsätter hon så här, har hon snart fler tänder än jag!
    Så det snoras och dreglas på HÖG nivå!

    Igår kväll var jag och maken ute med kompisar och åt middag och spelade biljard. Det var en födelsedagspresent och mycket trevligt. Jag mådde verkligen inte bra igår på dagen, så jag tänkte nästan avboka. Men det kändes bättre efter en 2,5 timmes promenad, så vi åkte i alla fall. Och det var ju tur!

    Vi har babysim både idag och imorgon, får se om vi orkar.

    Ha det bra, allihop!

  • timmerbacka

    Jelena
    Ojoj...här är det på bättringsvägen med snorig näsa - man kan ju fundera på hur mkt skit det får plats i en sån liten näsa!!

    Grattis får man väl säga..vet inte när du fyller.

    Tänder - Linus har bara 3! Men så ont som han får när de kommer så avundas jag honom INTE!!


    Babysim idag...vi fick kasta honom i mellan oss. Där imellan ska han dyka i och en av oss ta emot honom. KUL!!


    Våran lokala solstråle
Svar på tråden Kex med smulor