• M73
    Äldre 22 Oct 18:33
    9004 visningar
    309 svar
    309
    9004

    Kex med smulor

    bra att ni skriver på tjejer, bloggade om protesten med så jag hoppas att det kan ge nått extra namn hos sånna som inte direkt brukar läsa vi föräldrar.

    Timmer: Härlig bild!
    Här är det snarare sånna miner när hon märkaer att det är mat på skeden *s* Fast nu har jag kommit på EN sak som damen gillar; smör! Så här blandas smör i pureerna så kan hon plötsligt så i sig tre skedar på raken.

    Imorgon skall vi på babysim för andra gången, skall bli kul att se vad hon tycker när hon inte är lika förkylningsgrinig.

  • M73
    Äldre 23 Oct 15:25

    måste vara inbyggt!
    H älskar allt med knappar, ibland kan vi finta henne med en miniräknare så vi får låna fjärrkontrollen *s*
    Nu har vi varit på babysim för andra gången. H tog det lite lugnare nu men orkade i gengäld hela passet utan att bli gnällig. Fast sista minuterna var hon mest inne på att äta upp sina tår - sedan låg hon och skiksjöng nöjt i omklädningsrummet medan jag försökte knö ner allt i väskan igen

  • M73
    Äldre 24 Oct 19:19

    Vågar inte ropa hej riktigt ännu men nu har kanske hannah fattat vitsen med mat. Lyckats lura i henne lite olika hopkok bara det är smör i *S* och idag var det första gången hon fick nått som hon ville ha mer av. Päron och mangoburken från Nestle var poppis! Hurra! Hoppas att det fortsätter vara intressant!

  • M73
    Äldre 30 Oct 09:06

    Hoppas ni får det trevligt på fikan. Vi kan inte koma för det är babysim idag

  • M73
    Äldre 31 Oct 22:52

    H håller på att skaffa sig en tand idag. Den håller på att ta sig upp och är sylvass! Undra om det är förklaringen till att vi haft lite röriga nätter?

  • M73
    Äldre 31 Oct 23:04

    Har varit väldigt gnöligt och vaknat mkt, skulle uppskatta om man fick lite mer sammanhängande sömn
    slipas tänderna av lite med tiden? fullt så här sylvassa kan de väl inte vara till de får permanenta tänder?

  • M73
    Äldre 3 Nov 18:12

    H har firat halvårsdag nu, hon fick en (eneverande) pedagogisk leksakshund som låter lite väl mkt. Kom lösrykta fraser i bilen hem; jag älsar dig" Alltid trevligt att höra *s* Hon tycker att den är festlig och riktiga hunden blev en smula avundsjuk
    så förbenat svårt att veta hur man ska klä henne nu... men jag skall lägga i åkpåsen i vagnen så blir det lite lättare.
    snygg soffa! Skulle också behöva byta soffor... och säng! Men det får vänta.

  • M73
    Äldre 6 Nov 09:59

    Ama: Grattis till tillökningen!lät som en kul blandning!
    Är sugen på en hund till men så ser jag alla hår och ångrar mig. *s*Får se hur det blir till våren. Sambon vill ha en rottistik och jag vill ha en irländsk varghund.
    H lärde sig att titta efter hunden när man frågade efter "vov vov" rätt tidigt och nu säger hon nästan vovvov ibland. Men mest säger hon hej till honom och väser åt katten (vilket katten är måttligt road av)
    Fin hund Veronica!
    Coco: måste vara en spaniel? Sötnos iaf. hoppas att inte H eller eventuella syskon blir allergiska eftersom jag är djurgalen.
    Får väl ta en hundfika till våren, skulle glatt bjuda hem alla nu men vi skulle inte få plats *s*

  • M73
    Äldre 11 Nov 16:55

    Lovisa: shoppingmaraton? Det är en underskattad motionsform!Tyckte att armbandet var snyggt men fick aldrig skrivit det (ibland är man lite seg...) Tror nog att det blir ÄNNU snyggare med silverpärla?

    cocco: söt avatar!

    har en lite gnällig tjej här hemma, magen bråkar och andra tanden sticker upp som ett vasst litet hörn. Dumpade henne på sambon. Han kan få lite kvallitetstid med en ngnällig bebis så här lagom till fars dag.

    Vore kul med en fika lite senare i månaden! Helst inte på en måndag eller torsdag

  • M73
    Äldre 12 Nov 19:29

    Har ni tips på tallrik med effektiv sugfot? Hannahs nya trick är att puta ner hela tallriken på golvet (och nedanför ligger numera hunden - undra just varför?)

  • M73
    Äldre 18 Nov 18:46

    Hoppas alla snoriga barn kryar på sig, för en gångs skull är vi inte förkylda här annars har vi väl haft rekordartat många av den varan sedan Hs tillblivelse
    tänder.... jag kommer ihåg hur ont visdomständerna gjorde så jag har viss förståelse för att H är gnällig. Hon har en och en halv tand uppe nu och tycker om att gnaga på det mesta.
    ny bild från julkortsfotograferingen i galleriet, hon tröttnade på det hela så när jag la henne på mage så började hon backa bort under gardinen jag hängt upp för att få enhetlig bakgrund.

  • M73
    Äldre 18 Nov 22:00

    sicken grabb! h kryper bakåt med fart och är ibland riktigt nöjd med det men bara tills hon kommer ihåg att det var ju frammåt hon ville....

  • M73
    Äldre 20 Nov 14:42

    Kul att Ville gillar sin säng! Men jag förstår om du saknar bebissällskapet.

    Fick hala fram dottern från under köksskåpen idag, hann fånga henne när hon var på väg under diskmaskinen... socklar vore kanske inte så dumt? Jättekul att kunna röra sig men hon blir riktigt arg och frustrerad av att inte komma frammåt dit hon vill.
    Just nu sliter vi med den lilla frasen "försiktigt" för det är vansinnigt hårda nypor ibland.

  • M73
    Äldre 26 Nov 13:05

    Grattis till Linus!

  • M73
    Äldre 27 Nov 12:03

    så var det förkylt igen... snorig, hosig och kass i magen plus tänder som kliar. Min dotter är inte i högform direkt.

Svar på tråden Kex med smulor