Inlägg från: Anonym (suckar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (suckar)

    Fakta om rökning

    varför alla dessa trådar om rökning... man avgör väl själv om man röker eller inte. alla som röker vet ju att det är skadligt men man gör ett val. varför hålla på att fråga så korkade frågor på fl??

  • Anonym (suckar)

    men fakta, kom igen. ingen har la missat att det är farligt att röka, både för barn och sig själv och andra. har man missat´det förstår jag att man frågar för vad är vitsen annars... men hur kan man missa?? vad spelar det för roll att veta exakt på millimetern hur farligt det är... för att döva sina skamkänslor eller?? det räcker väl att veta att det inte är bra.

  • Anonym (suckar)

    kan tilägga att jag rökte under grav och amning. och lukten sitter i kläder vare sig man ammar eller inte, röker inne eller röker ute... ciggen sitter ju i kroppen... röka å sen komma in å andas på barnet... fräsht. tur att jag slutat... och vaddå klaga?? bara för att man inte daltar med ts så klagar man?? ska alla tycka lika??

  • Anonym (suckar)

    japp ts... röka under garv och amning är inte bra alls, farligt med andra ord. jag tycker det är förjävligt att jag gjorde det och det finns inga ursäkter men jag tillskillnad från dig vet, utan att tro att det är fel att röka, skadligt för ämnerna finns där fast barnet inte är närvarande. Jag tog mig i kragen och slutade i stället för att försöka vinna sympati och bättre samvete på fl. jag vet att det är farligt, jag behöver inte fråga det här...

Svar på tråden Fakta om rökning