Inlägg från: Neelah |Visa alla inlägg
  • Neelah

    Per Trollsveden

    Jag kan tyvärr inte rekommendera Per Trollsveden. Jag har haft en hel del kontakt med honom tidigare, men har brutit den kontakten helt eftersom jag inte anser att han är seriös. Många andra jag har pratat med känner samma sak, men det är ju upp till var och en att avgöra.

  • Neelah

    Jag kan berätta vad jag upplevde när jag var på storseans med honom. Först gick han fram till en tjej som hade en T-shirt med indianbild och sa att han såg hennes hjälpare, att det var en indian och sen beskrev han bilden på hennes tröja. Nästa person han gick fram till hade örhängen med runor och till henne sa han att han såg henne sitta och rista runor. Sedan gick han fram till en man som var helt klädd i svart (sorgklädd), såg blek och rödögd ut och frågade om han nyligen förlorat någon som stått honom nära. Mannen började gråta och bekräftade detta, men jag kunde inte uppfatta något som kändes som ett äkta meddelande från andra sidan...

  • Neelah

    Superskeptiker? Jag är själv medial och därför blir jag väldigt ledsen när folk faktiskt utnyttjar andra. Tyvärr är det ju så att alla som säger att de är mediala faktiskt inte är det. Enligt vad andra har skrivit i den här tråden så är han en väldigt duktig djurkomminikatör och det betvivlar jag inte. Men jag har varit i kontakt mer Pehr Trollsveden vid flera tillfällen och om han är ett bra medium så måste jag ha haft maiximal otur och haft kontakt med honom på ALLA hans dåliga dagar - för jag har inte träffat honom bara en eller två gånger, utan vid et flertal tillfällen.

Svar på tråden Per Trollsveden