• mossan
    Äldre 28 Sep 07:14
    214896 visningar
    12624 svar
    12624
    214896

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    hallååååå godmorgon..

    skoj m ny tråd.. o ny trådstartare..

    vi sov till 6:20 ca..  amira är klädd o klar.. ska bara fixa håret sen så hon blir extra söt m tofsar.. minns att jag längtade redan när hon låg i magen efter en tjej o fixa håret på

  • mossan
    Äldre 28 Sep 07:24
    #9

    har stoppat i mig två koffein tabletter nu o hoppas på o bli pigg idag.. borde tvätta men jag vill ju träna också.. d e förjäkligt att inte kunna ta tvättstugan på kvällen som var så praktiskt förr. O när d e lakan o sånt kan jag inte ha amira med mig i tvättstugan hon tröttnar på en gång ju  o orkar inte vara m o mangla.. så att tvätta på e.m när hon e hemma e ingen bra idé heller ju..

    Har tvättid idag kl 11.. får väl träna hemma då idag o hurta som ozzan på golvet här i vardagsrummet lite.. o sköta tvättstugan så jag får d gjort nu när d snart e flytt o allt.

    Jo så får d bli..

    Nu när jag har införskaffat mig en KK så ska jag banne mig ta o skaffa lite sexigare underkläder också.. jag behöver ju lite nya så d kan ju vara en motivation.. tänk att jag aldrig ansåg d nödvändigt m sexiga underkläder för min man.. aldrig under vårt äktenskap lr förhållande.. kände mig inte att jag skulle vara sexig då.. var väldigt pryd. o d e inte jag... m den här karln kan jag iaf våga ge mig hän. Sex m min exman var nästan smutsigt på nå vis tyckte jag.. o skämmigt liksom.. nä inget bra alls m honom nånting...

    Ska väl gå o klä mig nu o lämna skruttan på dagis.. sen ska jag väl sätta igång lite här hemma också m nåt..

  • mossan
    Äldre 28 Sep 08:10
    #12

    vadå favoriserar?? nu fattar jag inte.. tror  jag glömt hjärnan i sängen.. bäst o gå o leta kanske..

    pratade lite m amiras fröken nu på morgonen iaf om blöjor o hon sa att de ev då kanske ska köpa in sådana blöjor som amira har till dagis om d e så att hon inte tål de andra blöjorna vilket jag tycker är uppenbart att hon inte gör när hon har brännsår på  blygdläpparna liksom..

    hoppas de gör det så hon också får blöjor på dagis.. inge kul om bara jag ska ta med egna o alla andra får där.. det lät iaf positivt på den fronten från fröken.

  • mossan
    Äldre 28 Sep 08:14
    #14

    Dante- tack för att du hittade min hjärna.. jag har ju redan favvoriserat iaf.. bland d första jag gjorde..

  • mossan
    Äldre 28 Sep 08:30
    #19

    velar över vad jag ska käka för frukost.. risgrynsgröt lr rostat m oboy.. funderar på risgrynsgröten till lunch.
    Till middag blir d mexicana gryta.. blev så sugen när nån skrev om det igår i tråden.

    Surar lite över att jag inte hinner till träningen idag men jag har ju min step up grej.. den är effektiv verkligen.. så jag ska käka frukost o hoppa upp  en halvtimme iaf på den sen o se på tv.. slå två flugor i en smäll.. se såpor OCH träna samtidigt. Jag stör mig sååå på "bebis" magen liksom.. den under naveln som hänger kvar..  upptill e d bra men den här delen måste bort sen e jag rätt nöjd då vill jag bara bli mer muskulös.

  • mossan
    Äldre 28 Sep 09:20
    #24

    Har nu käkat frukost o läst aftonbladet från igår.. läste om den brännskadade kvinnan... hon blivit bränd av sin före detta sambo..

    minns känslan jag hade m amine.. jag vågade inte bara skilja mig av rädsla för vad han skulle hitta på då.. jag litade inte ett dugg på honom..

    Vem vet vad han har kunnat ta sig till då.. han har kunnat ta amira o stuckit lr vad som helst.. o jag hade inte kunnat stoppa honom då.

    Han var ju lite så att ingen lämnar mig.. det är JAG som lämnar dem.. så d här kom nog som en smärre chock för honom..

    Ska nu ladda ned lite ny musik i mp3:n  innan jag tränar.. o sen tvättning.

  • mossan
    Äldre 28 Sep 10:20
    #27

    jaha ja.. sitter o väntar på konvertering nu av musiken sen är mp3 spelaren fylld med ny fräsch musik igen.. man tröttnar så fort på låtarna o måste byta ofta när man alltid har den med sig när man är ute o lyssnar..

    snart tvättdags.. har inte tränat än.. men jag ska.. när jag varit ned m tvätten o sen tänkte jag ta en långpromenad också om jag hinner innan jag ska hämta amira kl 16.

    här var d inte mkt action inte..

  • mossan
    Äldre 28 Sep 10:49
    #28

    tvättning i full gång.. nu måste jag springa till konsum o köpa tvätt- o sköljmedel sen är d träning.. o sen lunch.

  • mossan
    Äldre 28 Sep 11:08
    #31

    Braxton-- känner såväl igen mig.. hade d lika.. fast jag inte var ensamstående.. men d var ju så mkt viktigare att sitta o spela kort med sin bror för min man än o hjälpa sin fru med tvätten lr åtminstone ta hand om sin dotter medans jag tvättar..

    Höll på så i stort sett från att hon var nyfödd.. hade henne i bärselen när hon var riktigt liten.. för som vanligt var ju inte maken hemma... det var sällan han var det.. men då tack o lov var hon pytteliten o tvättstugan var i samma hus.. så jag hade henne i bärselen då o sen lade jag henne i vagnen när jag skjutsat ned tvättkorgen o baxat mig igenom alla dörrar på vägen..

    men fan vad man klarar av ändå som ensam.. 

    Nu tack o lov så kan jag iaf tvätta när hon e på dagis.. ville ju skaffa tvättmaskin men tror inte d finns plats i nya lgh.. ... hoppas sååå att tvättstugan iaf är i samma hus då. O att d e rimliga tvätttider..

  • mossan
    Äldre 28 Sep 11:09
    #32

    Tant- varför?? har du inte massa bra själv?  jess hade väl några bra tycker jag från när hon var där o lekte m sofia..

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!