Inlägg från: ica003 |Visa alla inlägg
  • ica003

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Ylle: Bra gjort! Hoppas det ordnar upp sig...

    *tycker inte om myggor*

    Joels nya fras är "va e de?" och den används flitigt. idag när vi bytte blöja t ex tog han tag i snoppen och sa detta. När jag sa att det va en snopp så fråga han en gång till, vad e de? "En snopp, din snopp" vilket följdes av att han la huvudet bakåt och asgarvade verkar ganska stolt över sin lilla kroppsdel minsann.

  • ica003

    nä nu går jag å lägger mig. Vi ska till Gbg i morgon the whole family. Först har jag föreläsning och sen ska vi softa runt lite (hur mycket soft det nu blir för småstadsmänniskor i stora staden fredag efter löning) Man får ta ett djupt andetag och go with the flow

    God natt!

  • ica003

    och, ja! Göteborg är stort för mig... Stockholm är gigantiskt och New York tror jag aldrig jag skulle våga åka till

    God natt igen!

  • ica003

    har lusläst lite...

    Joel ska fotas i slutet av oktober. Har inte ens tänkt på kläder än...

    nu borde jag göra middag.... helt slut...den där tanten körde slut på mig mentalt... *dumma kärring*

  • ica003

    usch...jag har fortfarande inte kommit ifrån datorn..sitter nästan å skakar fortfarande... är en person som tar väldigt illa vid mig av sånt här.. tyvärr.. kanske borde gå i terapi..

  • ica003

    TACK alla för ert stöd, det känns verkligen skönt! Jobbar på att skaka av mig men jag har så svårt att släppa sånt... hör fortfarande vissa fraser som ringer i öronen..även om jag vet att jag inte gjort nåt fel... berättade för min man när han kom hem och han blev totalt vansinnig...tur för tanten att han inte var med på bussen...fast då kanske ho inte vågat säga nåt... hm...

    mossan: vad jobbigt! Hoppas det löser sig på nåt vis.

    linus: jag använder som synes tråden som min egen klagomur... så fortsätt du beklaga dig! Hoppas du mår bättre snart!

  • ica003

    OCH jag känner jag måste vara lite positiv oxå

    Joel är en blivande Picasso. Har målat en jättefin tavla på dagis med tydliga impressionistiska och dadaistiska drag!

    Och så måste jag berätta. I måndags såg jag en tjej med en JÄTTESNYGG poncho. WOW. Tänkte inte så mycket mer på det förrän jag nästa kväll får syn på den i skyltfönstret på Åhléns. Idag köpte jag den. Kunde inte låta bli!

  • ica003

    mossan jobbigt med all kartonger...men det blir ju så himla bra sen eller hur!

    Nu ska mannen få datorn! Och jag ska läsa Ulysses av james joyce...

  • ica003

    LenaLiten. Nja, jag blir inte stressad... men jag känner mig gott yngst namnen kan jag inte på alla på långa vägar, särskilt inte stora barnen...
    'Men det är väldigt go stämning överhuvudtaget på Joels dagis. Superbra personal! (fast nu är två sjukskrivna tyvärr så det är en del nya ansikten)

    Du är inte onormal. Kanske bara lite som jag som ibland behöver lite tid att komma in i gänget..om jag nånsin gör det... ibland så väljer jag nog själv omedvetet att inte göra det... hm... nä, nu blev det för mycket psykologi över detta!

    Idag ¨på bussen så fick jag ytterligare ett "tips" på hur jag ska hantera trotsen... det var en a-lagare som sa (så där rätt ut i luften, de säger ju ofta precis vad de tänker..) "Ge han en örfil, det skulle jag gjort!"

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!