• Clara s

    Någon av er som blivit gravid genom avbrutet samlag?

    Hej!

    Mitt problem är att min sambo säger att han inte känner sig redo för att skaffa barn och vill därför vänta ett par år. Jag där emot kan inte vänta på att få skaffa ett litet knyte. Har inget p-medel pga hälsorisk för tillfället och min partner kör därför med avbrutet samlag.

    Inte särskillt kul om man bara önskar att bli gravid. Mitt ända hopp är nu att man kan bli gravid trots avbrutet samlag, tänkte därför fråga er om någon av er blivit gravid genom att inte ha något riktigt p-medel utan kört med avbrutet samlag?

    MVH, C

  • Svar på tråden Någon av er som blivit gravid genom avbrutet samlag?
  • Clara s

    Hallå!

    NI har säkert rätt, att man är två om det hela. Men man känner sig otroligt frustrerad. När vi försöker prata om det slutar det alttid med att den ene partern blir sur och sedan är tjurandet i gång, usch!!

    Han säger att han har klarlagt för mig att han vill vänta två år minst och då tror han att han är redo. Därför tycker han inte om när jag tar upp det, då låter det: Fan vad du tjatar om ungar!
    Det har inget med ekonomi att göra eller med för ung ålder, snarare tvärt om.

    Har inte tänkt som du Grisen skrev om abort, men du har helt rätt. Skulle jag bli gravid så kanske han vill att jag gör abort och det skulle jag aldrig göra!

    En ganska frustrerande situation!!

    Tack alla för era svar!

Svar på tråden Någon av er som blivit gravid genom avbrutet samlag?