• gustafssons

    roliga drömmar??

    Jag drömmde om att jag fick värkar här om natten, jag vaknade, men va fortfarande inne i drömmen...
    Gick upp ur sängen och "upplevde" att vattnet gick.. Jag ropade till min man som låg och sov (i verkligheten) att det va dax!!
    mmm fick jag till svar, och så fortsatte han att sova..
    Jag gick på toa och la mig igen och somnade om..

    Tänk om han vaknat av det ja skrek!! va rädd han skulle blivit! är i v 29..

    När vi vaknade morgonen efter så berättade jag om det som hänt, han kom inte ihåg något, men vi fick oss ett gott skratt!!!

  • Svar på tråden roliga drömmar??
  • Sannovitch

    Hihihi verkligen nästan tur ju att han inte vaknade..
    Ett gott skratt förlänger livet :)

    JO då där har varit många roliga o konstiga drömmar..
    Hihihi egentligen borde man skriva ner dom allt eftersom.. roligt för den lill* o läsa när den blir lite äldre..

    Jag har drömt många nätter att dom plockar ut min bebis så man får titta på den o känna o lukta o sånt mysigt man gör nä den kommit ut.. o sista gången jag drömde de så hade jag gåttt så långt att man var tvungen o vispa ihop fostervattnet själv igen o hälla i när man hade stoppat in bebisen i magen igen, oså skulle man ligga nästan på huvudet i ca 5 minuter så att allt stängde sig igen..
    Helt skumt.. konstigt att just den drömmen återkommer så ofta med..

    Kanske ngn här inne som har lite drömtydning i blodet :)

    Lycka till gustafssons när de verkligen är dax o hoppas dock mannen vaknar då :)

  • Schmut

    jag drömmer mest att jag föder en katt...och blir inte ens förvånad.

  • Alderia

    Förra månaden drömde jag i princip varje natt att jag upptäckte att jag hade skäggväxt. Ibland bara mustasch, ibland ett yvigt helskägg. En gång hade jag konstiga långa morrhår som stack ut från mungiporna...

  • Chipsgalen

    Vi har pratat mycket om vilket kön det är i våra familjer. Det finns bara en flicka bland sju pojkar så alla hoppas ju på att vi ska få en liten tjej.
    Jag har drömt att det är en pojke och den har alltid rosa sparkdräkt på sig. Och det är aldrig normalstora barn i mina drömmar utan antingen så är dom pyttesmå eller 10 kg barn. En natt drömde jag att jag födde stående på bussen. Tre pyttesmå pojkar och en liten liten flicka. (Ända gången jag fått en flicka)
    Man undrar ju om detta betyder något!?

  • revolt

    Drömde för några månader sedan att vi fick en bebis utan ansikte. inget konstigt med det, tyckte vi - lite synd bara och opraktiskt. En annan gång drömde jag att födde sittandes på en hög diskbänk i typ personalens fikarum på förlossningen. Mycket folk runt omkring och lite pinsamt att sitta där och skreva ut mot alla.

  • Alderia

    revolt: Lite opraktiskt!? Hahahaha!

    Din dröm om fikarumsförlossningen gjorde att jag kom ihåg en annan dröm. För ett par månader sedan (innan valet) drömde jag att det var Göran Persson som var pappa till bebben, men i drömmen glömde jag bort vad han hette och kallade honom för Gunnar hela tiden. Sedan var jag tvungen att föda i riksdagssalen, inför alla. Men det var skitbra! Alla ledmoterna andades med mig och gav mig uppmuntrande tillrop.

  • ekp

    Inatt drömde jag att vi fick en liten tjej.
    Av ngn anledning åkte jag och maken på 4 dagars semeser direkt efter så vi såg aldrig bebisen. Efter 4 dagar kom vi tillbaka och då fick vi äntligen träffa henne. Där låg hon med långa afroflätor (som jag hade när jag varit på en resa i Sydafrika för 2 år sedan):)
    Tog ett tag innan vi lärde känna varandra men...

  • Morrizz

    Jag drömde att jag väntade en ekorre. Vilken tur att det bara var en dröm, hade gjort nedrans ont o amma en ekorre

Svar på tråden roliga drömmar??