• Hallon­busken
    Äldre 6 Dec 21:01
    1127 visningar
    8 svar
    8
    1127

    Öm i brösten en vecka innan mens?

    Hej på er! Är lite OT men blev lite nyfiken. Förra menscykeln hade jag en ordentlig ÄL (praktflytningar!) och efter det en sån hemsk värk i brösten fram till mens. Vaknade på nätterna när jag vände på mig för att det gjorde så ont. Var övertygad att jag var gravid men inte ... Undrar nu om det är så att jag väldigt sällan har ÄL eftersom det här inte inträffat efter denna gång?
    Vad är det Pergon gör? Som ni säkert förstår är jag inte insatt i det här alls eftersom vi inte är kvalificerade för utredning än på några månader.

  • Hallon­busken
    Äldre 7 Dec 19:59
    #7

    mysFlisan: Oki, nu begriper jag mer. Pergo kanske skulle kunna vara nåt för mig om det nu är så att jag inte har äl? Jag har kollat med två oberoende gynekologer i närheten och båda säger att vi måste ha försökt i minst ett år innan vi kan få hjälp och där är vi inte än. Det är bara sjunde försöket än men anledningen till min rastlöshet är ju att jag tidigare haft så lätt för att bli gravid men nu verkar det stört omöjligt med min nye sambo. Och vi som vill så gärna!!!
    Tidigare i höstas hade jag väldigt mycket bruna flytningar mellan äl och mens som MVC trodde kunde bero på progesteronbrist vilket i sin tur skulle göra det svårt för mig att bli gravid. En kontroll hos gyn gav beskedet att hormonnivåerna är normala men det troligen är en obalans.
    Ska nu kolla med äl-tester hur det egentligen ligger till med mina ägglossningar och verkar det inte funka så får jag ta kontakt med gyn igen för då behöver jag ju hjälp nu!!!
    Hoppas pergon har gjort nytta för dig så att du får ditt plus!! Gissar att du längtar lika mycket som jag!!! :)

Svar på tråden Öm i brösten en vecka innan mens?