• Anonym

    Provade lite anal igår

    Vi hade utan glid medel (har köpt det nu), och det var inte det skönaste jag varit med om- vi ska prova med glid...om det är mer ok el inte.

    Han kom in med ollonet och någon cm till. Det sved en del när han kom in som längst- kanske blir bättre med glid, och...när han "drog ur"...(för att trycka in igen)...så kändes det verkligen som att jag ville göra 2:an istället...nästan som att "nu gör jag 2:an".

    Är detta ganska normalt att känna första gången man provar?

    Han berättade att senaste han hade analt med, att hon tyckte det var ok- men, inte så hon hade jätteskönmt, och tjejen innan gillade det mycket. Hm, får se om jag gillar alls!

  • Svar på tråden Provade lite anal igår
  • Anonym

    Tycker absolut att ni skall testa det igen. I vår familj är det nog jag som gillar analt bättre än mannen, men han är inte sen att hänga på. =)

    Tror det viktigaste är att man är avlappnad och riktigt k-t då är det inte alls dumt.

    Lycka till nästa gång.

  • Anonym

    Nervös var jag, ska prova att bara ligga på sidan så får han "värma upp mig", och smeta på rätt mycket glid, så provar vi igen.

  • Anonym

    Hur fick ni in den utan glid? Inte konstigt att det känndes underligt och som att ngt ville följa med ut...

  • Anonym

    Jag blev "blöt" i "vanliga"...och han använde det där bak...och saliv.

  • Anonym (jämt)

    Använd massor av glid o låt det ta tid! När analsexet funkar och man är mer van så är det underbart! Får jämt grymma orgasmer där....
    Om du vill kan du prova att rida honom och ta in den där bak istället. Det kanske funkar bättre?

  • Anonym (mums)

    Jag älskar analt, men om man inte är riktigt avslappnad kan man få ont, så se till att inte spänna dig så ska du se att det är jätteskönt

  • AnneLine

    HEj
    Jag tycker om analsex men har svårt att slappna av..  Det är jobbigt för jag vill såå gärna men det går ju inte, när det gör såå ont.. Men när jag verkligen kan slappna av och han kommer in och vi kan hålla igång.. Då är det hur skönt som helst!!! 
    Tycker det är jobbigt för jag vet att min sambo tycker mycket om det.. Han pratar mycket om det och klämer på min rumpa ofta.. Vi vill ju båda två och det är ju inte så att han masar eller så..
    Det är bara det att han ÄLSKAR min rumpa, han kan typ inte sluta klämma på den!!
    Det är det första han gör när han kommer hem från jobbet och det sista han gör innan han somnar på kvällen.. Jag har inget emot det för jag tycker om när han tar på min rumpa!!


    ♥ Christian är mitt allt ♥
  • AnneLine

    Jag förstår inte varför alla ska vara anonyma, när det har med sex och så och göra.. Okej om det är något man verkligen skäms över eller nått brottsligt man gjort.. Det kan jag förstå.. Men analsex och sex i största allmänhet är ju naturligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    ♥ Christian är mitt allt ♥
  • Anonym (lillan)

    Provade också analt igår, o det funkade. Kom på direkten. MEN emellanåt kändes det verkligen som TS beskriver o göra 2:an.. är det så det ska kännas? :-P

Svar på tråden Provade lite anal igår