Sven-Ingvars på Sverigeturné
Forum Minskad lust - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Att inte få tillräckligt

  Ons 27 dec 2006 15:12 Läst 3485 gånger Totalt 11 svar
  Anonym (Inte nog)
  Visa endast
  Ons 27 dec 2006 15:12

  Jag är ensam om att vilja ha sex i mitt förhållande, oftast. Han vill så sällan och jag vill jämt. Hade lätt kunnat ha sex varje dag - hade inte sagt nej om han velat två gånger om dagen heller. Han vill ca en gång i månaden. Jag mår verkligen dåligt av detta. Nu är det iofs bara fem dagar sedan vi hade sex sist men jag känner redan att börjat klättra på väggarna. Han verkar tycka att när vi haft sex ska jag ju vara nöjd, men för mig ger det bara mersmak. Är det så konstigt?? Känns ungefär som att ngn skulle ge mig EN ruta choklad när jag hade världens choklad sug och säga så nu vill du inte ha mer va, självklart hade man blivit ännumer sugen på choklad efter att man fått den där rutan. Förstår ni hur jag menar då
  Man får som råd både här och av sambon att fixa det själv, alltså onanera, men det är inte samma sak! Jag gör det hur mycket som hällst men det är inte det jag vill ha! Har en jättefin vibrator som hjälp oxå, den är hur bra som hällst men den är inte en MAN. Fantasier räcker inte till här. Många killar verkar tycka att det är ok att sitta och runka till porr när de inte får tillräckligt av sambon/frun, men för mig är det ngt jag gjort ändå. Oavsett hur mycket sex vi har så har jag alltid onanerat oxå. Vi har haft ngr kortare perioder då vi haft sex varje dag och jag har då onanerat oxå. Så man byter inte det ena mot det andra, inte jag ivarje fall.
  Kan man minska sin lust på ngt vis?? Äter p-piller nu och bara det har minskat min lust ngt, men det är mycket marginellt. Jag vill inte villja oftare än han för det är såå jobbigt.
  Vi försöker reda ut vårat förhållande i stort just nu och jag vill att vi ska kunna få det bra. Men det går inte om inte jag kan "trolla" bort min sexlust.
  Det har bara gått fem dagar sedan sist i kväll och redan har jag börjat klättra på väggarna...varför kan jag inte bara vara som alla andra normala tjejer som inte vill

 • Ons 27 dec 2006 15:24 #1

  Problemet är nog inte att du inte har fått på fem dagar. Jag tror att problemet istället är att du inte vet hur länge du måste vänta till nästa gång. Jag blir så ledsen när jag läser din text. Ingen kvinna ska behöva gå otillfredsställd för länge.

  Om det fungerar för dig med planlagd sex så kanske du skulle föreslå det. För en del kvinnor funkar det och för andra inte. Med planlagd sex menar jag att ni bestämmer att varje fredagskväll ska han slicka dig en bra stund. Han får inte slarva, utan han ska göra det med inlevelse. Han ska inta en bekväm ställning så att han orkar hålla på en stund.

  Om du, under veckan, vet att på fredag blir det skönt, då har du lättare att leva med att du blir försummad av din man.

 • Anonym (Inte nog) Trådstartaren
  Visa endast
  Ons 27 dec 2006 15:33 #2

  Då känner han sig tvingad att ha sex och det vill han såklart inte känna, jag vill inte heller ha sex med ngn som känner sig tvingad att genomföra det. Vill att han ska VILJA ha sex inte ställa upp bara.
  Tack för att du orakde svara!!

 • Anonym (villo­ckså)
  Visa endast
  Ons 27 dec 2006 15:34 #3

  Men hallå - planlagd sex, hur kul är det?

  Jag vill också ha mer, men jag vill ju att min hustru också ska vilja det, inte att hon bara ska "ställa upp" på något som hon egentligen helst skulle slippa!

  (kollar en extra gång att pricken står framför "Anonym")

 • Anonym (Inte nog) Trådstartaren
  Visa endast
  Ons 27 dec 2006 15:40 #4

  (villockså)
  Jag har så svårt att förstå att han inte vill. Sedan så har ju de rätten på sin sida, så att säga.. Ingen ska känna sig tvingad till att ha sex. Men vad f*n ska man göra som sambo till ngn som inte vill. Vi har ingen rätt till ngt, ska bara stå ut och det gör man inte egentligen..

 • Anonym (villo­ckså)
  Visa endast
  Ons 27 dec 2006 16:04 #5

  Ja, vad gör man? Ingen aning, faktiskt, och då har jag ändå varit gift i femton år! Hade tänkt fortsätta med det i minst förtio år till, så jag får nog hitta på ett sätt :/

  *dystert*

 • Ons 27 dec 2006 20:40 #6

  En del kvinnor som får alldeles för lite i sina äktenskap/förhållanden brukar fråga sina män om de inte kan träffa The Swedish Mandingos. Männen i the Swedish Mandingos är seriösa och jätteduktiga. De brukar vara ungefär tre stycken åt gången som hjälper kvinnan att komma igång och få leva ut sina behov. Kvinnan behöver inte vara ensam när hon träffar Mandingos. Hennes man kan få titta på. En del män brukar fota och filma.

  Mandingos är mycket eftertraktade och ofta bokade för flera helger framåt. Många kvinnor kommer tillbaka flera gånger för att få hjälp. Om man inte bor i Stockholm så ska man boka hotellrum så kommer Mandingos dit.

  Det svåra brukar vara att få den äkta mannen att förstå att det är bra och skönt för kvinnan, vilket gör äktenskapet gladare.

  The Swedish Mandingos nås via hemsidan:

  www.swedishmandingos.com/

 • Anonym (fått nog)
  Visa endast
  Ons 27 dec 2006 20:58 #7

  Jag lever också i ett sånt förhållande men vi kommer nog att sklijas efter 16 år pga det. Vet inte vad man ska göra. Man är jämt frustererad. Jag tycker jag har provat allt. Får vi nån enstaka gång till det är det precis som du säger med chokladen. Jag har nu sagt till min man att vi bestämmer att vi inte ska ha sex för då behöver åtminstånde inte jag gå och hoppas. De e klart jag har ioch för sig inte provat Mandingos

 • Anonym (fått nog)
  Visa endast
  Ons 27 dec 2006 20:59 #8

  Jag provade även planlagd som han var med att bestämde men han drog sig ur

 • Anonym (fått nog)
  Visa endast
  Ons 27 dec 2006 20:59 #9

  Jag provade även planlagd som han var med att bestämde men han drog sig ur

 • Anonym (fått nog)
  Visa endast
  Ons 27 dec 2006 21:00 #10

  ups

 • Ons 27 dec 2006 21:05 #11

  En gång i månader.Vilket lyx.
  Här har vi inte haft sex sen i början av januari.2ggr i år.
  Jag slutade å existera för min sambo då vi kom hem från bb.
  Nu e de bara vårt barn som får hans uppmärksamhet.
  Undrar när jag ska få någe närhet över huvudtaget.

  Sen undrar jag om du inte har problem som du försöker å lösa med sex.

Svara i tråden: Att inte få tillräckligt
Logga in
Bli medlem
Skapa en ny tråd
Ändra kategori Skriver i kategorin: Sex & samlevnad
Svara i tråden...

Innehåll