• Petrus

    Att inte få tillräckligt

    Problemet är nog inte att du inte har fått på fem dagar. Jag tror att problemet istället är att du inte vet hur länge du måste vänta till nästa gång. Jag blir så ledsen när jag läser din text. Ingen kvinna ska behöva gå otillfredsställd för länge.

    Om det fungerar för dig med planlagd sex så kanske du skulle föreslå det. För en del kvinnor funkar det och för andra inte. Med planlagd sex menar jag att ni bestämmer att varje fredagskväll ska han slicka dig en bra stund. Han får inte slarva, utan han ska göra det med inlevelse. Han ska inta en bekväm ställning så att han orkar hålla på en stund.

    Om du, under veckan, vet att på fredag blir det skönt, då har du lättare att leva med att du blir försummad av din man.

  • Petrus

    En del kvinnor som får alldeles för lite i sina äktenskap/förhållanden brukar fråga sina män om de inte kan träffa The Swedish Mandingos. Männen i the Swedish Mandingos är seriösa och jätteduktiga. De brukar vara ungefär tre stycken åt gången som hjälper kvinnan att komma igång och få leva ut sina behov. Kvinnan behöver inte vara ensam när hon träffar Mandingos. Hennes man kan få titta på. En del män brukar fota och filma.

    Mandingos är mycket eftertraktade och ofta bokade för flera helger framåt. Många kvinnor kommer tillbaka flera gånger för att få hjälp. Om man inte bor i Stockholm så ska man boka hotellrum så kommer Mandingos dit.

    Det svåra brukar vara att få den äkta mannen att förstå att det är bra och skönt för kvinnan, vilket gör äktenskapet gladare.

    The Swedish Mandingos nås via hemsidan:

    www.swedishmandingos.com/

Svar på tråden Att inte få tillräckligt