Inlägg från: Anonym (i början) |Visa alla inlägg
  • Anonym (i början)

    Analsex!!

    Min sambo gillar inte analsex så värst. Det var jag som föreslog det när vi gjorde det första gången, sen har vi gjort det kanske 4 ggr till, men detta i början av förhållandet. Han tycker att det är bökigt och att det är för trångt. Man blir ju störtkåt och man kommer på 5 röda. Men jag tror att det beror på avslappning mer än någonting annat. Jag gillar det alltså, men det har sina baksidor

    Jag kan bli lite ledsen efteråt, jag håller med om att man känner sig konstig, som du i inlägg 70 skrev. Känns kontigt i själen på något vis. Sen går jag omkring och tänker att jag har blivit påsatt där bak, i negativ bemärkelse. Därför undviker jag det helst. Han vill ju inte att jag ska vara ledsen heller så därför blir det inget av den anledningen också.

    Dessutom kan det vara svårt att gå på toaletten efteråt.

  • Anonym (i början)

    Jo jag har också funderat på varför de ska visa detta uttänjda hål. Jag tror att de visar det för att säga "kolla hur uttöjt denna lilla slynas anal blir av min stora kuk", "haha jag kan göra vad som helst med henne och hon gillar det" typ.

    När jag har pratat om analsex med min vänner så säger alla att de får lite problem med att gå på toaletten efteråt. Det är väl inte så konstigt, men det bevisar ju också att det kanske inte är en alldeles klok idé att hålla på allför ofta. Även om det kan vara skönt.

  • Anonym (i början)
    Det var så lite.

    Alltså när vi vanliga dödliga har analsex så har man det väl oftast inte så länge, tror att gapet kommer när man gör det ett längre tag faktiskt...
  • Anonym (i början)

    Min sambo är inte så förtjust faktiskt, så vi har inte gjort det på 2 år om inte mer. Håller inte direkt räkningen...

    Men när jag har haft det med honom och tidigare med andra pojkvänner så har vi inte använt glidmedel, jag tycker att man blir så blöt av att hålla på i den regionen att det naturliga glidmedlet liksom rinner dit. Nu har jag i och för sig också enbart haft analsex i skedställningen, det räcker för mig. Eller jo, jag testade med bakifrån en gång och det var ytterst obehagligt...(gjorde inte ont, kändes bara konstigt)

  • Anonym (i början)

    Det är sant, man är i sjunde himlen en stund!

    Tror att det är för att man är helt avslappnad. Det är också lättare att komma om man har analt och stimulerar klitoris samtidigt än om man har vaginalt och stimulerar klitoris - tror återigen att det är avslappningsgrejen. Eller så kanske det är att man redan har haft sex ett tag och är så kåt att man typ gör vad som helst a.k.a man har analsex... inte konstigt att man kommer fort som attan då.

Svar på tråden Analsex!!