Lasse Kronér polisanmäld för sexuellt utnyttjande
Forum Grav. komplikationer - Gravid
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • *Ny tråd för alla med blödningar under sin graviditet*

  Fre 17 dec 2004 16:49 Läst 591341 gånger Totalt 2177 svar
  Sussie­1975
  Visa endast
  Fre 17 dec 2004 16:49 +1

  Hej! Tänkte skapa en ny tråd för alla oss som haft/har blödningar under sin graviditet, kan va skönt o tala med fler som varit med om detta! För ett par dgr sen fick jag åka ambulans med blödningar(färskt blod) från underlivet... Barnet levde och mår bra och allt såg normalt ut, vi gjorde 2 st ultraljud. Läkarna kunde inte se exakt vartifrån blödningarna kom, men trodde att det var ett blodkärl som brustit och stod och pumpa ut blod. Jag fick va kvar ett dygn sedan åka hem, och nu har jag har bruna flytningar i ett par dgr. Har aldrig varit så rädd i hela mitt liv! Läkarna sa att det kommer in kvinnor med blödningar varje dag, och många av dom åker hem och fortföljer sin graviditeter normalt ändå. Jag är gravid i v. 16

 • Sussie­1975
  Visa endast
  Fre 17 dec 2004 17:53 #0

  puffar upp denna tråd...

 • Sussie­1975
  Visa endast
  Fre 17 dec 2004 18:05 #0

  fler som blöder?

 • Fre 17 dec 2004 19:47 #0

  Ja, här kommer en till. Har haft bruna flytningar till och från, sen vecka 12. Gjord ett VUL v13 och allt såg bra ut och livmodern växer ialla fall känns det som. Men blödningarna bara fortsätter och de har ändrat karaktär, lite tunnare och större mängd. Det är så jobbigt! Visst, det är ytterst lite risk att det skulle bli något dåligt av det hela, så jag för söker inte oroa mig!! Jag önskar dig Stort Lcka till! De flesta av mina kompisar har haft blödningar, med riktigt blod och allt har ändå varit normalt. Nu har de sin bebisar!! Så blir det säkert för dig oxå!!

 • Fre 17 dec 2004 22:14 #0

  Här är en till som blöder i vecka 5+0, tror dock det är MF på gång, känner mig ogravid plötsligt

 • Sussie­1975
  Visa endast
  Fre 17 dec 2004 22:38 #0

  åhh, vad skönt att höra att det ändå kan gå bra, trots blödningar.....

 • peller­in
  Visa endast
  Lör 18 dec 2004 08:18 #0

  Visst är det jobbigt! Blev helt paralyserad när jag för ett par veckor sedan upptäckte en brun flytning. Detta fortsatte ett par dagar och vid ett tillfälle kom det även lite tunt, rosafärgat blod. Var i kontakt med min läkare och gjorde även UL som visade att allt såg normalt ut. Är nu i v.15. Har fått info om att det kan vara normalt med blödningar, särskilt mellan v. 14 och 18. Jag försöker att inte stressa upp mig så mycket, utan försöka vara lugn och acceptera att det inte behöver vara något fel.

 • Sussie­1975
  Visa endast
  Lör 18 dec 2004 14:19 #0

  Man blir alltid lika nervös... fler?

 • Lör 18 dec 2004 14:55 #0

  Jag fick en störtblödning i vecka 13. Det var fruktansvärt, jag satt näck under badrocken (hade precis badat alltså), här framför datorn när jag kännde att det rann till lite. Jag trodde det var en flytning och gick in i badrummet för att sätta på mig kläder. Då såg jag blodet, det rann längs mina ben.
  Det var sent, efter 23 på kvällen och min man jobbade (han jobbar kvällar), min lilla dotter låg o sov. Jag satte mig på golvet där jag stog, på tröskeln mellan hallen och toan, jag tänkte att om jag bara sitter ner, aldeles stilla så kommer det inte rinna mer.
  Jag fick tag i halltelefonen iaf och ringde sjukhuset, växeln kopplade fel och skickade mig till Gävle (jag bor i Hudiksvall) där jag fick prata med en sköterska, hon frågade lite och ville att jag skulle komma in. Det var då vi kom fram till att jag hamnat fel. Hon bad mig ringa min man och någon som kunde komma och passa Alexandra så skulle hon ringa Hudiksvall och be dem ringa upp mig.
  Det rann lite när jag satt där, kom lite klumpar.
  När Tommy och en kompis kom hem lite senare så ringde sjukhuset, hon i andra änden tyckte inte alls att vi behövde komma in "missfall är så vanligt och inget att göra åt", jag skulle gå o sätta mig på toan och låta allt rinna ut. "Kolla så hon inte blöder för länge bara, då får ni komma in" var vad hon sa till Tommy.
  Jag satte mig på toan och det rann blod och det kom klumpar... Tommy tog hand om blodet på golvet och tog av mig badrocken och satte igång tvättmaskinen. Jag minns hur jag satt där och stirrade på rocken när den for runt, runt därinne. Blodet som sakta men säkert sköljdes bort, alla bevis på mitt barn tänke jag.
  Jag slutade blöda efter ett tag, fast det fortsatte att komma lite nästa dag.
  Nästa dag ringde vi iaf till sjukhuset och fick komma in på akuten eftersom dom andra inte hade tid med oss.
  Läkaren var inte svensk och vi hade lite svårt att förstå varandra men han frågade massa saker om hur mycket jag blött och om sammandragingnar (jag inte haft) och och såg allmänt skeptisk ut. Sen skulle vi göra ultraljud. När jag låg där och tittade på "tv:n" såg jag något som jag inte riktigt... det skulle nog inte vara något där tänkte jag och frågade vad det var för något. Läkaren satt o kisade mot bilden och sa lite frånvarande att det var barnet...
  Mitt barn... mitt barn som låg där och hade det bra... jag kunde inte fatta det, jag började gråta.
  Sen fick vi åka hem och jag fick ligga till sängs så länge jag blödde färskt, vilket tog ett bra tag (typ nån vecka), sen fick jag inte lyfta förens blodet var borta helt (allt gammalt blod alltså), vilket tog flera veckor och var väldigt svårt eftersom Alex bara var ca 19 månader och väldigt mammig. Tommy var hemma och tog hand om oss och allt gick bra
  Jag har bf idag

 • Sussie­1975
  Visa endast
  Lör 18 dec 2004 22:41 #0

  OJ vilken grej!! Gud vad kul att det gick bra för dig... blödningar är tydligen vanligare än man tror. Grattis!

 • Sussie­1975
  Visa endast
  Lör 18 dec 2004 22:57 #0

  puffar upp denna viktiga tråd lite... fler?

Svara i tråden: *Ny tråd för alla med blödningar under sin graviditet*
Logga in
Bli medlem
Skapa en ny tråd
Ändra kategori Skriver i kategorin: Gravid
Svara i tråden...

Innehåll