• Sagalin

    Roliga händelser under förlossingen del4

    En fortsätningstråd om roliga händelser under förlossningen. Citerat från första trådstartaren:

    //xxmeyaxx :

    Det finns nog många kvinnor som oroar sig för sin förlossning och jag tänkte att vi kunde släppa lite på den nervösa linan. Det kan hända mycket roligt under en förlossning och DÄRFÖR vill jag att i denna tråd - så ska man skriva ner roliga händelser under eran förlossning! Något som ni skrattar åt idag.

    Kom igen nu, tjejer! //Slutcitat
    De gamla trådarna
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m8704943.html
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m10749993.html
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m14175508.html

  • Svar på tråden Roliga händelser under förlossingen del4
  • Orkiden80

    Jag vet inte om det va så roligt att man skrattade precis. Men jag har aldrig, aldrig! varit sååå lättad och glad när jag precis hade fött. Jag lyfte hudet och tittade på barmorskorna. "lever den?" frågade jag. "Ja", sa dom. Sen till det ´roliga´. "Behöver ni sy?" "Inte ett stygn" sade dom. Jag blev såå glad. Att jag skulle få ett friskt barn var jag aldrig orolig för. Men jag va sååå rädd att spricka. Man har ju fått höra så många skräckhistorier. Men jag behövde inte sy ett enda stygn! Det var det enda jag var orolig för innan...


    *Malena*Malena*Malena*Malena*Malena*Malena*Malena*Malena*Malena*Malena*Malena
  • Orkiden80

    När jag blev undersökt på bb och dom sade att hon skulle födas var det fyra veckor för tidigt. Jag var inte alls beredd. Då sa hennes pappa: "Jaha, då åker jag hem då. Du kan ju ringa sen". Vi var inte ihop då, med FAN vad arg jag blev. Jag skrek "Du åker ingenstans!!!". Han stannade kvar trotts allt. Åhh vilket bra stöd han var!!

    Men det enda jag tänkte på när dom rotade och grejade var "tur att jag rakade mig igår".


    *Malena*Malena*Malena*Malena*Malena*Malena*Malena*Malena*Malena*Malena*Malena
  • Troll1
    Orkiden80 skrev 2007-02-23 19:57:48 följande:
    När jag blev undersökt på bb och dom sade att hon skulle födas var det fyra veckor för tidigt. Jag var inte alls beredd. Då sa hennes pappa: "Jaha, då åker jag hem då. Du kan ju ringa sen". Vi var inte ihop då, med FAN vad arg jag blev. Jag skrek "Du åker ingenstans!!!". Han stannade kvar trotts allt. Åhh vilket bra stöd han var!!Men det enda jag tänkte på när dom rotade och grejade var "tur att jag rakade mig igår". *Malena*Malena*Malena*Malena*Malena *Malena*Malena*Malena*Malena*Malena *Malena
    Jösses!
    Sladdis igen...
  • myspysan

    Jag blev igångsatt och när det väl började hända grejer så gick det fort. Min man var hemma och fick slänga sig i bilen och blev inkastad i förlossningsrummet där jag låg.
    Eftersom jag fått sömntabletter innan så fick jag bara lustgas, vilket jag var ganska drogad på...
    Barnmorskan försöker att vara lite trevlig mot min man och få honom att lugna ner sig lite, då jag tydligen tröttnar och säger till dom surt:" Det är faktiskt jag som har ont, skit i honom!"


    mamma till en liten goding och syskonförsök igång...
  • Nazeeya

    När jag fick min son var jag inte påverkad av varken eller lustgas eller annat men helt väck ändå.. När barnmorskan sa "i nästa krystvärk kommer bebisen" svarade jag "det kommer ingen bebis, det är en brödlimpa, jag lovar!"

  • Filifjonkan1

    Jag låg på förlossnings avdelningen och väntade på att min barnmorska skulle komma, jag förväntade mej SÅKLART en lite kort små knubbig lite äldre dam med en hårknut i nacken.
    In kommer en svart lång man i 50 års ålder som pratar knaglig svenska..........jag höll på att dö.
    Samtidigt som jag såg honom så drog jag ett Låååååångt andetag i lutgas behållaren..och genast så kändes allt mycket bättre..
    Den här mannen Urgesa är jag evigt tacksam till, han var den bästa barnmorskan som man kan ha.
    Jätte duktig.

  • xoceta

    har läst alla sidor i denna tråd och skrattar så jag gråter!!

  • Moa81
    Filifjonkan1 skrev 2007-02-27 11:10:29 följande:
    Jag låg på förlossnings avdelningen och väntade på att min barnmorska skulle komma, jag förväntade mej SÅKLART en lite kort små knubbig lite äldre dam med en hårknut i nacken.In kommer en svart lång man i 50 års ålder som pratar knaglig svenska..........jag höll på att dö. Samtidigt som jag såg honom så drog jag ett Låååååångt andetag i lutgas behållaren..och genast så kändes allt mycket bättre..Den här mannen Urgesa är jag evigt tacksam till, han var den bästa barnmorskan som man kan ha.Jätte duktig.
    *lååångt andetag i lustgasen*

    jag håller på och dööö av skratt!!!! helt underbar reaktion!!!!
    ♥ Pyre i magen v.36 ♥
Svar på tråden Roliga händelser under förlossingen del4