• Sagalin

    Roliga händelser under förlossingen del4

    En fortsätningstråd om roliga händelser under förlossningen. Citerat från första trådstartaren:

    //xxmeyaxx :

    Det finns nog många kvinnor som oroar sig för sin förlossning och jag tänkte att vi kunde släppa lite på den nervösa linan. Det kan hända mycket roligt under en förlossning och DÄRFÖR vill jag att i denna tråd - så ska man skriva ner roliga händelser under eran förlossning! Något som ni skrattar åt idag.

    Kom igen nu, tjejer! //Slutcitat
    De gamla trådarna
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m8704943.html
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m10749993.html
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m14175508.html

  • Svar på tråden Roliga händelser under förlossingen del4
  • carsha

    Min födelse med min nu yngsta son kanske inte är så rolig för er men den är minnesvärd för mig. Jag hade börjat få krystvärkar och då kände jag mig väldigt nödig så att säga, och jag visste att om jag sa att jag ville gå och göra nummer 2 så skulle jag inte få gå på toa så jag ljög och sa att jag MÅSTE gå och kissa innan jag föder, Bm gick med på det men det var ju så att när jag kom in satt jag och krystade som en dåre och upptäckte till min fasa att jag kände huvudet med handen, fick lite smått panik kan man säga, ropade på min man och bm, sedan vart det ruljans....stod nog 6 pers inne på toa som skulle hjälpa mig...Han föddes i toastolen min lilla "skitunge"....*ler*

  • Orkiden80

    hahaha!!!


    *Malena*Malena*Malena*Malena*Malena*Malena*Malena*Malena*Malena*Malena*Malena
  • Nifelheim

    OJ oj så många gånger jag också har råkat kalla mig själv för matte istället för mamma. Dock inte under själva förlossningen. Slog doktorn för att han skulle ta bort den jävla lustgasmasken han tröck fast över ansiktet på mig, men när han väl tog bort den vart jag skitsur för det istället.
    Tyvärr vart jag inte rolig, tyckte bara själv att lustgasen var jobbig. Hade också velat ha lite roligt där i all smärta men icke då.

  • Sagalin

    jag tänkte en massa konstigt när dragit lustgas.
    vi bor nära järnvägen så när klockan var 15,25 tänkte jag:
    Nu går tåget förbi som ska till Göteborg.

    En kvart senare tänkte jag:
    Det här klarar aldrig Cissi! (cissi är min svägerska)

    Jag har inte vågat talat om det för henne, särskilt inte när hon har bf i slutet av mars....

  • Nifelheim

    Mja just ja, kom på en sak som kanske inte var så rolig men relativt knäpp. Förlossnigsskedet gick mkt fortare än ngn hade trott när det väl satte igång ordentligt så jag hann inte få den EDA jag hade bett om (och förberett mig på) utan fick klara mig på den jäkla lustgasen som jag inte ville ha och när sugklockan släppte för andra gången så fräste (kanske snarare skrek jag) att nästa gång jag får barn ska jag fanimej ha ngn bedövning som hjälper eller så skär jag ut ungen själv med en kökskniv.

    Hur tusan jag nu trodde att det skulle vara lindrigare att bli uppsnittad med en kökskniv än att föda naturligt kan man ju fråga sig, men helt klar i huvudet var jag kanske inte.

  • Troll1
    Pumbaalina skrev 2007-02-20 20:10:30 följande:
    malins79 Den var bra!
    Pumbaliina: !
    malins79 skrev 2007-02-21 11:03:43 följande:
    jag tänkte en massa konstigt när dragit lustgas.vi bor nära järnvägen så när klockan var 15,25 tänkte jag:Nu går tåget förbi som ska till Göteborg.En kvart senare tänkte jag:Det här klarar aldrig Cissi! (cissi är min svägerska)Jag har inte vågat talat om det för henne, särskilt inte när hon har bf i slutet av mars....
    Malins79: Den där Cissi är väl inte medlem på FL?!!? Förvånad
    Sladdis igen...
Svar på tråden Roliga händelser under förlossingen del4