Magnus Schönberg åkte ut ur "Idol"
Forum Kvinnosjukdomar - Planerar barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • gravid? men har domningar i ansiktet...

  Tor 8 mar 2007 11:46 Läst 8853 gånger Totalt 4 svar
  evapin­glan
  Visa endast
  Tor 8 mar 2007 11:46

  hjälp..har haft ett missfall..förlorade min dotter i 6 mån. kan vara gravid igen...men nu har jag fått problem med stickningar o domningar i min vänstra ansiktshalva..känns som en tandläkarbedövning som håller på att släppa..har nån av er haft det?e super läskigt..mår dåligt av det..ska på ytredning men om jag e gravid så kan jag inte göra magnetkamera undersökning av hjärnan...kan var a stress...eller ms...eller nåt annat skit som jag inte ens vågar tänka på..har ont i nacke o axlar med..bläääää...hade detta innan jag blev gravid...men det var helt borta under grav. e det nån annan som känner igen sig? snälla skriv!!

 • evapin­glan
  Visa endast
  Fre 9 mar 2007 12:27 #1

  inte någon?

 • nuedet­dax
  Visa endast
  Fre 9 mar 2007 12:34 #2

  Vad hemskt att förlora sitt barn så sent *kramar*
  Jag har aldrig hört talas om sån förlamning iom en graviditet. Men sådana ansiktsförlamingar kan man få ändå, ett virus av nåt slag. Brukar gå över efter en vecka.

 • Bebis igen
  Visa endast
  Mån 26 mar 2007 14:42 #3

  Hej! Jo du förstår jag känner igen det.... är dock inte gravid men har varit! Fick MF i dec och i feb. (Har egentlgien inget med det här att göra men ändå...)
  Mitt började med stickningar/pirrningar i pannan på vänster sida..... sedan övergick det till hela ansiktet! Första utlåtande från sjukvårdsupplysningen var att det kunde va elallergi....för att jag fick det första gången när jag sat vid datorn.

  Detta vandrade sen vidare i kroppen för mig.....ena stunden kunde jag ha det i foten, sen i bägge benen.... sen kunde jag ha det i en arm.... o så kunde jag plötsligt domna lite på olika ställen. Mitt pirrande/stickande var värst runt munnen o i nacken....

  Jag har oxå haft stora problem med nacke/axlar/rygg.......

  Jag har vart o blivit utredd med känseltester m.m. på neurologen, både av läkarstuderande och en riktigt läkare. Dom ville inte gå vidare med detta utan trodde det berodde på stress....

  Jag trodde att jag hade MS, ALS...ja allt....... usch, mitt började i mitten på januari o har hållt på mer eller mindre sen dess.... insåg nog inte att jag var stressad! Men det gör jag nu... o så fort jag fick veta att jag inte hade en dödlig sjukdom o lugnade mig lite blev det bättre...men märker direkt om jag stressar att det blir värre.

  Jag har tagit alla blodprov man kan ta o dom hittar inget.... jag har lsät mycket på utbrändshetshjälpen o fick där höra om fler med exakt samma symtom. När kroppen är stressad försöker den säga ifrån..... o det kan hända att den gör det med nervsystemet. Beror på spänningar i tex nacken..... Ska till kiropraktorn imorn, har inte gått på länge så min nacke e helt slut....

  Så vännen, jag tror att det beror på stress...har du känt dig stressad??

  Oj förlåt vad långt det blev!!!


  (¯`°?.¸ ♥ LYCKLIGT 2007 ♥ ¸.?°´¯)
 • Ella17­4
  Visa endast
  Mån 26 mar 2007 14:56 #4

  TS, i början av min graviditet fick jag vid flera gånger migränanfall som började med domningar i händer och ansikte (en gång domnade hela tungan bort också).
  Det slutade när jag varvade ner rejält och tog det mycket lugnare, samt såg till att undvika blodsockerfall.

Svara i tråden: gravid? men har domningar i ansiktet...
Logga in
Bli medlem
Skapa en ny tråd
Ändra kategori Skriver i kategorin: Planerar barn
Svara i tråden...

Innehåll