• Äldre 18 Jan 18:19
    2216 visningar
    37 svar
    37
    2216

    *Finns det någon här som kan hjälpa mej med

    Finns det någon här som kan hjälpa mej med argument MOT piercing, tatueringar samt implantat. Min äldsta dotter fyller 18 om mindre än 2 veckor och är ju då fri att själv bestämma vad hon vill göra med sin kropp. Hon har tjatat om detta sedan hon var 13 år gammal. Finns det någon som har piercat sej som kan tipsa om vilken av dessa piercingar som gör ondast: Tungan, ögonbrynet, underläppen och bröstvårtorna. Det senaste var att hon nu även vill operera in implantat i nacken och på ovansidan av handlederna. Varför gör man detta är det snyggt? Fattar tyvärr ingenting just och känner mej som nån stenålderstanta som har råkat hamna i 2000-talet av misstag.

    Har försökt prata med henne och alla hon har berättat detta för avråder henne men det hon då säger är att: Om jag nu ändå vill göra det här trots att alla säjer att jag inte borde då betyder ju det att jag verkligen vill.

  • Svar på tråden *Finns det någon här som kan hjälpa mej med
  • Äldre 21 Jan 15:14
    #0

    Jag har nu läst allt vad ni har skrivit både på gott och ont. Jag får väl finna mej i att hon snart är vuxen att fatta sina egna beslut och ta lärdom av det. Tycker iallafall att hon ska låta bli att förstöra sin kropp då jag inte tror att hon kommer att nöja sej med dom grejor hon har beslutat att göra nu. Hur som haver så är det hennes kropp och hennes beslut.

  • Äldre 3 Feb 11:08
    #0

    Cybermum:

    Det är inte fråga om att inte kunna släppa taget eller att linda in henne i bomull. Det är en mycket självständig tjej med vettig syn på livet som många gånger har kunna inspirera mej att tänka annorlunda. Det jag inte kan förstå är hur hon (enligt mej) ska förstöra sitt utseende såpass mycket. Hon har idag en hel massa hål i öronen som hon har gjort innan hon fyllde 18 men alla dessa piercingar och tatueringar hon nu vill göra det är dom jag inte förstår mej på.

    Självklart så får hon göra som hon vill nu då hon är myndig även om jag inte gillar det hon gör. Det jag tycker är lite synd är OM hon upptäcker att det är ett misstag så har hon ju alltid hål eller eventuella ärr som påminner henne om hennes misstag.

Svar på tråden *Finns det någon här som kan hjälpa mej med