• Svar på tråden Del 3: Vi som började utredning i okt /nov -06.
  • Honeyflowers
    giag: Det är Okej, jag är såå trött bara. Men är ju i klimakteriet=)
    Nu är vi igång! Nu SKA det snart hända saker!
  • Desse
    Ceciliaba: Jag lämnat blodprov-ej svar ännu, sambons spermaprov ok . VUL ser bra ut, jag har normal äl. Läkaren skickat remiss för IVF. Efter nästa mens ska jag kolla äggledarna/spolning.

    Cilota: Jag: Optimala hormonvärden, slät livmoderslemhinna utan myom eller andra knutor. Små, fina äggstockar utan cystor. Sambon: spemierna långt över riktvärdet när det gäller alla kriterer. Tillsammans: Oförklarligt barnlösa.

    : Emsergirl: Hormon- och spermieprover samt VUL bra, har normal äl. Har gjort laparoskopi som visade på passage i äggledarna. Ska börja med insemination i februari/mars.

    Engla75: Alla tester klara. Har oregelbunden menscykel. Sambons spermier är något nedsatta i rörelse. Kommer göra IVF. Började spraya den 6 mars.

    God Is A Girl: Gjort VUL som var bra, Spermierprov var något nedsatt kvalité. Har PCOS. Spolning av äggledarna visade fri passage. Lämnat sju rör till och maken lämnt kromosomanalysprov, väntar på svar. Ska börja med metformin för att gå ner i vikt.

    mala78: VUL, blod och sperma prover var bra, Även röntgen av äggledare och koll av livmoderslemhinna. oregelbundna cykler. Första kuren pergo helt verkningslös, väntar på att börja med äl-sprutor och sen insemination efter paus till april-maj pga nytt jobb.

    Noi: Endometrios samt stopp i båda äggledarna konstaterat efter titthålsoperation. Spermieprover bra. Inväntar IVF-uppstart i slutet på mars.

    Pajamaja: Har lämnat blodprov och spermaprov och allt ser bra ut på provsvaren. (Har dock bara en äggledare efter x dec-05.) Skulle "försöka själva" nov-jan och ska nu boka tid för

    Snart kanske: Hormon- och spermieprover samt VUL bra, har troligtvis normal äl. Spolade äggledarna den 16/1, allt såg bra ut. Fått svar på äl-test, hade ett värde på 81, alltså en väldigt bra äl. Remiss är skickad så nu är det ivf eller insemination som väntar.

    Snobben: Lämnat blodprov och spermaprov. Tagit prover en gång till och har nu fått tid för undersökning 12 april.

    Vinter81: Har varit och fått igen provresultaten de hittade inga fel på oss tycker att vi ska försöka själva ett tag till sedan prova IVF.
  • God Is A Girl

    HF, Skönt att det går framåt iaf
    När får du börja med sprutorna? För det är väl det du ska ta för att få igång äggproduktionen?

  • Honeyflowers

    GIAG: Japp, det stämmer. Får höra från sköterskan imorgon men det blir troligtvis på onsdag!! Sedan om allt går vägen så är det äggplock om två veckor i Falun.Glad


    Nu är vi igång! Nu SKA det snart hända saker!
  • God Is A Girl

    Åh va härligt Då är det ju bara ca 1 månad kvar till testdatum!

    Falun.. då kommer du vara nästan nära mig^_^

  • Honeyflowers

    Ja precis.. skulle tippa på att testdatum blir 2 v in i maj kanske.. hjääälp.. det har jag inte tänkt på! Bara hålla tummarna hårt att vi får ett guldägg!

    aha så du bor däråt du?


    Nu är vi igång! Nu SKA det snart hända saker!
  • Cilota
    GIAG - firar väl inte påsk heller, njuter av att vara ledig flera dagar i rad 

    Jag kan tänka mig att direkt såret kring piercingen ens hintar om att inflammera så går tempen upp. Tempen i sin tur dödar bakterierna och sen så går tempen ner. Säkert håller det på så i nån vecka till.

    Honey - ja hur går det, hur mår du? Är det så hemskt med nedregleringen som man får läsa om ibland? Desse - vill du inte vara med längre? Har det hänt något
    Glad påsk!
  • Honeyflowers
    cilota: jag känner mig otroligt låg, så trött och har ont i huvet ständigt, detta kom efter ca 2 veckors sprayande men förhoppningsvis får jag börja med sprutorna på onsdag och då skall man halvera spraydosen och man brukar då må mycket bättre. Just nu är det inget roligt kan jag säga!
    Nu är vi igång! Nu SKA det snart hända saker!
  • Cilota
    Honey - åh så jobbigt för dig Man får hoppas att det blir värt allt
    Glad påsk!
Svar på tråden Del 3: Vi som började utredning i okt /nov -06.