• Svar på tråden Del 3: Vi som började utredning i okt /nov -06.
  • snobben

    Fick min mens idag....så jag ringde för att höra om tid för spolning och äntligen fick jag en. Nästa vecka på torsdag ska det göras. *nervös*


    //Snobbelito
  • God Is A Girl

    Härligt snobben
    Så länge man verkligen slappnar av under ingreppet gör det inte direkt ont.. fast det spänner ju lite men inte riktigt ont
    Ta en ipren och två alvedon innan


    Que sera sera. - v.9+4-
  • snobben
    God Is A Girl skrev 2007-06-13 11:15:29 följande:
    Härligt snobben Så länge man verkligen slappnar av under ingreppet gör det inte direkt ont.. fast det spänner ju lite men inte riktigt ontTa en ipren och två alvedon innan
    Tyckte hon sa nåt att jag ska få nån medicin innan, nå värktabletter eller nåt sånt.
    //Snobbelito
  • God Is A Girl

    snobben, Ah okej här fick man ingenting innan utan skulle ta det själv hemma innan


    Que sera sera. - v.9+4-
  • snobben

    ok, är väl olika då Ska bli intressant att höra om polypen är kvar då.


    //Snobbelito
  • yttik

    Hej! Här vill jag vara med! Började vår utredning i okober 06. Fick besked om att jag hade en väldigt stor cysta, opererades, ätit 3 kurer Pergo och är denna månaden inne på andra kuren gonal F.

  • Vinter81

    Hej

    Jag har fått ett litet dilemma på halsen.

    Jag och min man har fått erbjudande att åka och hälsa på hans bror och sambo över midsommar vilket ju är trevligt men de bor ca 80mil bort plus att hon är höggravid med deras första barn som ska komma i augusti.

    Jag har ju just varit och fått veta att de tror att det är möjligt att börja med IVF till hösten om inte mitt prolaktin värde sätter stopp. Men jag känner mig ändå känslig på denna punkt och tanken att se deras lycka om så bara för 3-4 dagar känns jobbigt.
    Många har fått barn runt oss och det har gått bra men när det gäller min mans bror är det som att det gör extra ont jag vet inte varför?
    Men de vet ingenting om vår kamp ska jag berätta eller vad ska jag göra?

  • snobben
    Vinter81 skrev 2007-06-17 11:21:19 följande:
    Hej Jag har fått ett litet dilemma på halsen.Jag och min man har fått erbjudande att åka och hälsa på hans bror och sambo över midsommar vilket ju är trevligt men de bor ca 80mil bort plus att hon är höggravid med deras första barn som ska komma i augusti.Jag har ju just varit och fått veta att de tror att det är möjligt att börja med IVF till hösten om inte mitt prolaktin värde sätter stopp. Men jag känner mig ändå känslig på denna punkt och tanken att se deras lycka om så bara för 3-4 dagar känns jobbigt.Många har fått barn runt oss och det har gått bra men när det gäller min mans bror är det som att det gör extra ont jag vet inte varför?Men de vet ingenting om vår kamp ska jag berätta eller vad ska jag göra?
    Åhh sånt är jobbigt! Tycker du kan berätta. fast såklart bara om du känner dig mogen för det. Jag har berättat för mina närmaste, det känns bäst att de vet om det.

    Själv ska jag till sjukan och skölja äggledarna i morgon. Är lite nervös. Nån här som har gjort det?
    //Snobbelito
  • God Is A Girl

    Snobben, Ååg va spännande
    Jag gjorde spolning i januari i år. Det kändes inte alls så mkt som jag trott men hade ont några dagar efteråt istället.. Det kommer gå jättebra det är jag övertygad om


Svar på tråden Del 3: Vi som började utredning i okt /nov -06.