• Undska

    Blivande USKor kämpar vidare - part III

    Hallå..jag går första terminen nu..ska ut på apu i nästa vecka..mindre kul..hade varit skönt med lite påsklov

    Men det är ju snart SOMMARLOV!!

  • Undska

    Hallå..nu är min praktik slut..skönt,men ändå lite tråkigt.
    Har fått sommarjobb där i sommar det ska bli kul,en rehab avd det har gett mej massor av kunskap faktiskt,man tror inte det , men det gör det..
    Jag fick min bedömningsblankett idag,fick G i alla utföranden man ska göra förutom ett där fick jag vg..Men så kom det där man kunde skriva typ kommentar,blev lite snopen faktiskt när jag läste..där stod " En positiv,glad och framåt tjej,tar initiativ osv,trots alla omständigheter som varit"  HALLÅ blev helt ställd,så jag ifrågasatte min handledare vad hon menade..då fick jag svaret att eftersom jag inte har kunnat följa hennes schema till punkt å pricka så skrev hon så,men jag har inte någon frånvaro utan jag har abar inte kunnat gå med henne hela tiden..min sambo jobbar själv kvällar å helger, så jag har inte haft någon barnomsorg..blev lite chockad att det stod så..

    ville väl bara skriva av mej lite antar ja..

  • Undska

    Skulle behöva att ha lite hjälp med en fråga..vet inte riktigt vart jag ska leta efter svaren..

    en stroke pat. en MS pat. och en parkinson pat förklara sambandet mellan orsakerna till de olika sjudomstillsånden och de funktionshinder som de kan ge upphov till??

    Vet inte hur jag ska skriva..

  • Undska

    jag tänkte att som sjukdomstillstånd kan ju vara en viss kroppsförlaming av olika slag,och funktionshinder kan va kroniska men och tablett behandling..usschh detta va svårt..*snurrig*

Svar på tråden Blivande USKor kämpar vidare - part III