• Gisma

    Problem med Windows Vista

    Är det fler än jag som tycker det är mycket strul med Vista??
    Tycker allt krånglar mer än vanligt sedan vi bytte..

  • Svar på tråden Problem med Windows Vista
  • Gisma

    Hmmm.. Du menar att jag inte kan anklaga vista för allt då..

  • Gisma

    Nope. Tillhör ingen spec kategori av människor som hatar eller inte vista eller annat på datorn (hatar iof dator som strular, men det är väl en annan 5 ).
    Tycker den stulat mer sedan vi bytte bara, å undrade om det hade med vista å göra kanske. Fast det är nog annat då.
    Tack för hjälp!

  • Gisma

    Som sagt, den strular allmänt. Undrade mest om ngn annan upplevt att det var mer strul med vista än annat, verkar inte vara fler som upplevt det.
    Tack för era erfarenheter med vista.

  • Gisma

    Cool: Det är snällt att du vill hjälpa. Har ngn som fixar det redan. Jag var mest nyfiken på om det var ngn som upplevt att det var mer problem med vista än annat.
    Tack för engagemang.

  • Gisma

    Wow.. Kunde aldrig ana att det skulle väcka så mycket heta känslor.. Hade jag velat provocera hade jag nog tänkt mer på att starta en tråd om 5-min metoden (funkar alltid för att reta upp folk)

    Ok. Hela mitt prob började för att jag e en gammal kärring som är en bakåtsträvare som heter duga vad gäller ny elektronik eller dataprog eller vad 17 det kan va för något man måste lära sig på nytt. Jag hade velat ha samma op-syst for ever and ever om jag fick välja (vill knappt byta bakgrund på skrivgbordet ) Min gubbe (som jag delar dator med) äääälskar allt som e nytt å ska testa allt nytt som kommer och installera om å allt vad han gör (har även förklarat för mig att det kommer nya virus å allt vad det e så man måste uppgradera sig) Mao tycker jag vista e jobbigt och datorn hänger sig å musen hänger sig å det blir blåskärm etc.. Antagligen är det Nokia pc suite som spökar fast det är vilket som för mig nu då vi kompromissat oss fram till att byta tillbaka till xp (som jag kan, jihooo) men att behålla nya office

    Så, nu blev kanske bilden lite klarare..

    Återigen Tack alla som engagerat sig (även om ni inte hjälpte mig i min sak att skylla alla probl på Vista )

    Ha det gott
    Nu blir det sommarvärme till helgen

Svar på tråden Problem med Windows Vista