• Äldre 18 Apr 22:48
    22732 visningar
    155 svar
    155
    22732

    Besatt av korsetter och midjemåttet

    Min man köpte en korsett till mig för 3 år sedan. Efter några gångers användning vid festliga tillfällen kände jag mig nästan obekväm utan den. Sedan dess har jag köpt flera nya korsetter och använder korsett nästan varje dag under mina vanliga kläder. Jag snör tightare och tightare och börjar känna mig besatt av korsetter och hur smal jag kan snöra mig. Nu snör jag mig till 56-60 cm till vardags och ner emot 50 cm ibland, men det känns inte bekvämt. Är det någon som känner igen sig? När jag söker på nätet hittar jag några som verkar ägna sig åt detta men jag har inte hittat några svenskor. Jag har inget problem och ingen fråga egentligen, vore bara kul om någon med liknande intresse svarade på detta inlägg!

    Kram,
    Erica, just nu 55 cm Och ni?

  • Svar på tråden Besatt av korsetter och midjemåttet
  • DenÖdm­jukaHö­gtÄlsk­adeGmo­ll
    Äldre 23 May 00:00

    hej korsett brudar! Tänkte höra vad har ni för favorit korsett? Märke? UB,ÖB? Vad är bäst med favoriten?


    Våga Vägra Vara Viktig
  • Äldre 23 May 21:45

    Jag har flest Vollers, och favoriten är en svart underbust. Använder oftast underbust, brukar bli tightast då :) Fast just nu mäter jag 58, inte då mycket att "skryta" med... Kul att någon annan än jag livade upp tråden den här gången!

  • Äldre 24 May 09:56

    Jag hänger med i tråden...har 3 olika korsetter från Revanche de la femme. Använder mest min UB men gillar även en ÖB jag har för den håller upp mina stora tuttar... Använder detta märke då det passar min kurviga kropp bra.

  • geting­midja
    Äldre 24 May 14:20

    Jag har också Vollers, en UB.
    Går bäst att snöra åt mest med en sån, underbyst alltså.
    Sen har jag en läcker UB helt i skinn, men den har jag inte använt många gånger än.


    Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken
  • gnidde
    Äldre 18 Feb 14:21

    Kan liva upp tråden igen är ny på detta lite intressanta område. Vill snöra och bli snörd. Har underbustar.Tips mottages tacksamt. Konstaterar att midjan måste minskas,suck

  • gnidde
    Äldre 23 Feb 14:55

    Vore kul om ni ville vakna i denna tråd igen! 55 cm vore häftigt :)

  • Fjäril­slarv
    Äldre 24 Feb 11:44

    Hej!
    jag är helt novis när det gäller korestter, jag hade en när jag gifte mig (korsettsnörning på klänningen), och så har jag haft någon korsettliknande någon gång under mitt linne på krogen.
    Dock så undrar jag lite sådär. hm.. gör det inte ont? Jag minns att jag hade ont i ryggen efter bröllopet och att jag hade svårt att äta mycket av all den goda maten (var ju iof bra men ändå).

    Tankar?

  • gnidde
    Äldre 24 Feb 12:45

    Det gör absolut inte ont! Om du inte drar riktigt ordentligt hårt men då skall det vara så du nästan går av...

  • gnidde
    Äldre 24 Feb 13:26

    Jag med fick lite ont i ryggen men jag är med novis kanske drog jag för hårt eller att jag har för stor midja. Tyckte det var skönt snarare iaf.

  • Paulin­a P P
    Äldre 24 Feb 13:43

    TS, vilken typ av korsett tycker du bäst om till vardags? Jag kan tänka mig att man får mindre ont i ryggen med korsett, när man vant sig.

Svar på tråden Besatt av korsetter och midjemåttet