• Anonym (tjej 24)
    Äldre 5 May 17:24
    245962 visningar
    328 svar
    328
    245962

    Wet (kissa på sig)

    Här har ni en till! Stämmer perfekt in på TS beskríving. Detta har så länge jag kan minnas varit upphetsande. Men jag vill inte kissa på mig okontrollerat. Det ska vara när jag vill, dricker gärna massa vatten innan så blir det lättare Har inte vågat berätta för min kille, kanske vore en dum idé. Man vet ju inte, han kanske tycker det är jätteäckligt!? Mitt ex fick veta ytterst lite om mina fantasier, men det är ju längesen. Skönt att höra att det finns fler som jag!

    Jag har visserligen inga skuldkänslor, men när man kommit är det inte så kul längre. Då ska det duschas o tvättas. Har ingen maskin i lägenheten, så när jag ska leka ser jag till att pricka in tvättdagen.

  • Anonym (tjej 24)
    Äldre 17 May 10:03

    Åhh, vad jag gillar denna tråden!
    När jag vet att jag ska vara ensam hemma brukar jag drick massa vatten så att jag är riktigt kissnödig. Brukar vika ihop en handduk och stoppa i ett par halvmjuka byxor (har bara provat jeans en gång). Sedan börjar jag fantisera om att jag åker tunnelbana och att den stannar för att det är något fel. Och jag är sååååå kissnödig, kan nästan inte hålla mig. Kämpar o kämpar och tillslut går det inte! Då släpper jag ifrån mig lite kiss (på riktigt alltså). Såå skönt att gnida sig mot den varma handduken.

    Problemet är att ju kåtare jag är desto svårare är det att kissa Men det gäller att slappna av och så fortsätter mina fantasier. Ibland fantiserar jag om att jag är på stan och inte hinner till toaletten och ibland hoppar jag över fantasierna helt och bara kissar. Bäst är när man har spegel så man kan se hur den våta fläcken blir större och större. Det slutar alltid med en stark orgasm.

    Och idag så jobbar sambon, en perfekt dag för lekar med andra ord

  • Anonym (tjej 24)
    Äldre 12 Jul 14:45

    Är det nån här som vill prova med sin partner? Jag vill det hemskt gärna, men vågar inte berätta för honom vad jag tänder på. Rädd att han ska tycka jag är äcklig.

    Hur la ni fram det iså fall?

Svar på tråden Wet (kissa på sig)