• Meddelande borttaget
  • Svar på tråden Wet (kissa på sig)
  • Anonym (kåtlisa)

    Guuud vad trist den här tråden börjar bli. Kan inte alla som tycker detta är sjukt bara ge sig av härifrån, till sina liv utan "avvikande beteende"???!

  • Anonym (Blir ju...)
    Anonym (kåtlisa) skrev 2007-05-19 22:08:08 följande:
    Guuud vad trist den här tråden börjar bli. Kan inte alla som tycker detta är sjukt bara ge sig av härifrån, till sina liv utan "avvikande beteende"???!
    Precis.... vi som tycker det är underbart låt oss fortsätta :)
  • Anonym (Tjej 27)

    Ja gud så trist den här tråden blivit nu!! Jag kan mycket väl fatta att många tycker att det är onormalt, världen är ju full av icketoleranta människor. För min del får man vara hur äcklad som helst av detta, jag har till och med viss förståelse för det eftersom det finns fetischer som äcklar mig som bara den (t ex scatting, något värre har jag svårt att föreställa mig). Vad jag inte kan begripa är varifrån ni får behov att tala om för oss att ni tycker att detta är onormalt. Tror n i att ni ska omvända oss? Vill ni få oss att söka terapi? Vill ni att vi ska bli ledsna och känna oss onormala? Eller vad är ert syfte? Personligen bryr jag mig inte ett smack om vad några för mig okända personer på Familjeliv tycker om att vissa människor tänder på att kissa ner sig.

    Ingen som har något roligt att berätta om efter helgen? Själv har jag inte kissat ner mig på hela veckan eller haft några tankar på att göra det, har bara haft sex på "vanligt vis". Det är först ikväll jag känner att det kanske vore nice att göra det igen.... I vilket fall som helst gillar jag att läsa era små berättelser om hur ni gör det. Går verkligen igång på det här som flera andra också verkar göra, att fantisera om att man är t ex på stan eller på tunnelbanan eller liknande och är jättekissnödig och kämpar för att hålla sig men till slut inte lyckas utan kissar i byxorna, och att man vid det stadiet i fantasin släpper efter och kissar ner sig på riktigt. I like.

  • Anonym (Tjej 27)

    Har druckit en massa vatten sen jag skrev sist och tagit på mig en binda och vikt ihop en liten handduk och lagt i jeansen. Sitter och läser igenom tråden och har börjat kissa så smått. Har släppt fram kiss i flera omgångar och trodde att det hade läckt igenom men gick och kollade i spegeln och det har det inte gjort ännu. Men jag kan nog inte kissa mycket till utan att det blir en fläck mellan benen. Skönt att känna hur det väter ner binda och handduk. Har satt mig ner på golvet så att det inte ska vara nån fara när det går igenom jeansen. Kanske låter jag allt komma här istället för att gå in i badrummet som jag brukar.....

    Hoppas att någon annan snart berättar om nån nerkissningsincident!

    NU läcker det igenom utan tvekan..... strax dax för spegeln i badrummet!

  • Anonym (Ojojoj...)

    Mmmm... sitter här o läser i tråden... Är sååååå KÅT!!!!! Har druckit massa vatten o det börjar trycka på... Ngn mer???

  • Anonym (me2)

    Ojojoj...:Kan tänka att du är riktigt kissnödig nu.. o antingen kniper du för tt se om nån ska svara i tråden eller så har du börjat kissa lite?? *nyfiken* Är själv lite kissnödig, men inte jätte än...

  • Anonym (Ojojoj...)

    Ja.... kniper för fullt... Åååå va härligt att det är ngn mer här! Känns som att jag kommer närsomhelst! Hur går det för dig?

  • Anonym (me2)

    Hmm va mysigt.. Vad har du på dej.. Jag har tagit på ett par jeans som gick sönder i helgen = ska slängas sen.. de är slitna svarta jeans o så gamla att de är mer grå än svarta.. = blir en tydlig fläck.. Jag har blivit helt galen av att använda dildo med o ligga på handduk o kissa o onanera.. det är hur skönt som helst..

    Sist gick jag en runda först o tittade lite i folks fönster - där det var nerrullat kunde jag inte låta bli utan låta fantasin skena iväg o undra vad de/den gjorde därinne...

  • Anonym (Ojojoj...)

    Synd att det går så fort när man har roligt! Hur går det för dig? Själv sitter jag här nu m jeans som måste tvättas...

  • Anonym (me2)

    Håller med, det går alldeles för fort.
    Men jösses va skönt det är. Hann knappt fantisera nått idag...

Svar på tråden Wet (kissa på sig)